Sevgililer Günü delirmeleri

Biliyorum, çok sıkıcı ve fazla anlam yüklenmiş bir gün...

Haberin Devamı

Biliyorum, markaların ürünlerini satabilmek adına, bir yılbaşı, bir Anneler Günü gibi kullandığı ve meseleyi abarttıkça abarttığı bir gün... Ama yine de duygusal tarafımı bastıramıyorum sevgili romantik komedisever Habitus okuru!
Bakınız, en son bir otobüs firmasından Sevgililer Günü bülteni geldi. “Otobüs seyahati” ve “Sevgililer Günü” kavramları beynimde birleşmiyor, birleşemiyor bir türlü. Aklıma direkt muavin, kek, berbat kahve, bel ağrısı, horlayan amca filan geliyor, ne bileyim.
“Markaların saçma 14 Şubat pazarlamaları”ndan bahsedecek olursak, Sevgililer Günü’ne özel üretilmiş kalp şeklindeki kaşar peynirini de atlamak olmaz.
Geçen senelerde “En saçma Sevgililer Günü bülteni” payesini bir elektrikli ısıtıcı markasına vermiştim. Mutlaka hatırlayacaksınız, hani karşısında oturacak, sevdicekle birbirimize sarılacaktık. Toplum içinde “Bekar evi ısıtıcısı” olarak da isimlendirilen bu ürünün, karlı dağlardaki kulübenin içindeki süper romantik şömine gibi pazarlanması hepimizi pek neşelendirmişti. Bu sene de bu paye “kalp kaşar”ın oldu.
Hazır kalp şeklindeki kaşardan, elektrikli ısıtıcıdan, otobüs yolculuğundan bahsediyoruz, benim de bir 14 Şubat önerim olacak. Madem kimi markalar saçmalamakta bir sakınca görmüyor, buyurunuz, bu da benim Sevgililer Günü bültenim:

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb6283f018fbb8f8bdaecfAşkınızı bir “hoh”la anlatın!
Habitus’tan en keyifli Sevgililer Günü programı! 14 Şubat’ta sevgilinizi “Habitus Soğan Salatası” ile şımartın... Sevgililer Günü’nde mum ışığı altında yiyeceğiniz yemeğinizi sumak ve maydanozla marine edilmiş mis kokulu “Habitus Soğan Salatası” ile taçlandırın. Unutmayın, aşkınızın ateşi bir “hoh” kadar ötenizde!

Ana Beatriz uzun... Çok uzun!

Ana Beatriz ile yaptığım röportajın sonrasında gazete için yan yana geldik ve bir fotoğraf çektirdik. 6. sayfada göreceğiniz üzere Joe ve Avarel gibi görünüyoruz. Bu arada şaka değil, Ana Beatriz hakikaten çok uzun, tam 1.83 cm. Ana Beatriz, bu çekimde, ayağındaki platform topuklularla, 2 metreden fazlaydı.
Boyu “ulaşılabilir” değil ama röportajda kendi de söylediği gibi “ulaşılabilir” bir kadın Ana Beatriz. Son derece samimi, alçakgönüllü.
Defilede neredeyse tüm kadınlar bir ağızdan “Ay çok selüliti vaaarrr” diye zevkten dört köşe olurken, o, podyumda gururla yürüyordu. Gerçek güzellik de bu değil midir zaten? Kusurlarıyla, karakterini şekillendiren arızalarıyla, kimilerina “hata” görünen fiziksel unsurlarıyla barışık olmak...
Ana Beatriz bir “kendine güven abidesi” gibi yürüdü Cengiz Abazoğlu&AdL defilesinde.
Bana kalırsa gerçek rol modeli, tüm vakitlerini kusurlarını örtmek ve değiştirmek için harcayanlar değil, onun gibi kadınlar olmalı.

Yazarın Tüm Yazıları