Setten ilk fotoğraflar

Güncelleme Tarihi:

Setten ilk fotoğraflar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2002 01:30

Sinan Çetin'in çekimlerini bitirmek üzere olduğu son filmi ‘‘Banka’’da, Hollywood'un seksi oyuncusu Daryl Hannah'la rol aldığı sahneler çok konuşulacak. İki sevgiliyi oynayan Çetin ve Hannah, çekimler boyunca oldukça samimiydiler.

Sinan Çetin'in çekim setine hiçbir gazeteciyi almadığı ‘‘Banka’’ filminin fotoğrafları basına sızdı. ‘‘Emmanuele’’ filminin ünlü oyuncusu Sylvia Kristel'in de rol aldığı filmde, Sinan Çetin ile seksi oyuncu Daryl Hannah'ın romantik sahneleri çok konuşulacak. Sinan Çetin, senaryosunu sır gibi sakladığı filmde başrol oynarken, diğer rollerde Teoman, Ragga Oktay, Ali Sürmeli, Feridun Karakaya, Ali Sunal, Arif Keskiner ve Cem Karakaya var.

Sinan Çetin, çekimlerini Fethiye'de gerçekleştirdiği filmi için, ‘‘Türkiye'nin bugünkü halini ve yarınını mizahi bir şekilde anlattım, uluslararası bir çalışma oldu’’ demekle yetindi. Çetin, Sylvia Kristel ile ilgili olarak da ‘‘Mükemmel bir profesyonel ahlaka sahip, muhteşem bir oyuncuyla çekim fırsatı buldum. Bu beni fazlasıyla memnun etti’’ dedi. Filmde Teoman ve Ragga Oktay, Sinan Çetin'in oğullarını canlandırırken, Sylvia Kristel, Çetin'in eşini, Daryl Hannah da sevgilisini canlandırıyor. Çekimleri bitmek üzere olan ‘‘Banka’’ sonbaharda vizyona girecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!