Serkan ile Tomiç sezonu kapadı

Güncelleme Tarihi:

Serkan ile Tomiç sezonu kapadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2013 00:00

Ligin en kritik haftaları öncesinde, kırmızı-siyahlı ekibin iki oyuncusundan kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Süper Ligde 6. sırada bulunan ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı hedefleyen Gençlerbirliği’nde, 2 futbolcudan gelen kötü haber teknik ekibin moralini bozdu. Kırmızı-siyahlıların sağ kanat oyuncusu Serkan Kurtuluş ile orta alanın, son dönemde yükselen form grafiği ile dikkat çeken ismi Nemenja Tomiç, sezonu kapadı.
Kulüp Doktoru Savaş Kudaş, Serkan’ın pubis sakatlığı yaşadığını ve ağrıları olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:
“Biz de daha fazla sıkıntı yaşamaması için zorlamama kararı aldık. Kalan maçlarda forma giyemeyecek. Fenerbahçe karşılaşmasında Egemen ile girdiği ikili mücadele sırasında yere düşerken rakibinin kafasına çarpan Tomiç’in de elmacık kemiği ile sinüs kemiğinde 3-4 kırık oluşmuş. Kendisi önceki gün ameliyat oldu. Yaklaşık 6 hafta tedavi süreci var. O bölgede parçalı kırık olduğu için maske takıp oynama şansı yok. Sırp oyuncu da kalan 4 maçta takımdaki yerini alamayacak.”
Sakatlığı bulunan Curri’nin düz koşulara başladığını, Ante Kulusiç’in de dış yan bağlarında zorlanma olduğu için Fenerbahçe maçında oynayamadığını ifade eden Kudaş, “Bu hafta içinde tedavisi sürecek. Performansına göre de durumu teknik ekip tarafınca değerlendirilecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!