Seriyi sürdürmek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Seriyi sürdürmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2011 17:22

Vakıfbank Türk Telekom Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında yarın Romanya'nın 2004 Tomis ekibi ile yapacakları karşılaşmaya hazır olduklarını söyledi.

Guidetti, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıkları salonda yeniden maç oynamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “İyi bir oyun ortaya koyarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Zira hedefimiz dörtlü final” dedi.

2004 Tomis takımını fazla tanımadıklarını, ancak rakiplerinin kazanmak için ellerinden geleni yapacağını bildiren Guidetti, “Geçtiğimiz hafta aldıkları yenilgi, bizim açımızdan bu maçı daha da zor kılıyor. Takım olarak iyi durumdayız ve bu maça hazırız. Maalesef ikinci pasörümüz Nilay ayak bileğindeki sakatlık dolayısıyla bu maçta forma giyemeyecek. Bu yüzden takımın geri kalanı, hastalıktan yeni kalkan Özge'ye daha fazla yardım etmeli” diye konuştu.

Vakıfbank Türk Telekom Takım Kaptanı Gözde Sonsırma ise, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatarak, “Volley Bergamo gibi köklü bir kulübü, çok iyi oyunculardan oluşan bir takımı, iyi bir oyun ortaya koyarak 3-0 yendik. Şimdi sıradaki rakibimiz Tomis. Bu takımla ilgili çok bir bilgim yok ama pazartesi gününden itibaren çalışmalara başladık. Tabii ki tek hedefimiz iyi oynayıp, galip gelmek. Tüm voleybolseverleri maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak Vakıfbank Türk Telekom-2004 Tomis maçı saat 19.30'da başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!