Serdal Adalı her şeyi açıklayacak

Güncelleme Tarihi:

Serdal Adalı her şeyi açıklayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2011 13:06

Beşiktaş’ın hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Akpınar, “Serdar Adalı’nın Yıldırım Demirören’e gönül koyduğu yönündeki iddiaların bakılacak tarafı kalmadı. Bu nedenle, konuşmama kararı verdik. Sayın Adalı, cezaevinden çıktığında, ki bunun kısa zamanda olacağı ümidi taşıyoruz, Tayfur Havutçu ile birlikte sorulan her soruya cevap verecekler; o zaman bu bilgi kirliliği ortadan kalkacak. Herkes Adalı ve Havutçu’ya istediği soruyu sorar, istediği cevabı da alır. Serdar Adalı, bu yöndeki sorulara cevap verecek medeni cesarete sahip bir kardeşimizdir” dedi.

 BİRİLERİ BU İŞTEN RANT ELDE EDİYOR; YAKINDA GÜVENLİK KAMERASI GÖRSELER KONUŞACAKLAR

Akpınar, Adalı’nın Demirören’e kırgın olduğu yönündeki söylemin birilerine rant sağladığını savunarak, “Bu konuda polemik yaratmak istemiyorum. Biz cevap verdikçe birileri bundan rant  elde ediyorlar her gün televizyonlara çıkıyorlar; hatta öyle hâle geldiler ki artık yakında güvenlik kamerası görseler konuşacaklar, artık bu hale geldiler” diye konuştu.

Haberin Devamı

AMELİYATTAN ÇIKIP CEZAEVİ’NE ZİYARETE NASIL GİDERİM

Ahmet Akpınar, “Geçen gün Metris Cezaevi’nde ziyarette bulunduğum ve Serdal Adalı ile görüştüğüm iddia edildi; ama ben kastedilen gün geçirdiğim operasyon nedeniyle tedavi altındaydım. Böyle bir ziyaretin olabilmesi için benden bir tane klonlamak gerekir, ameliyat sonrası ziyarete gittiğim iddia edildiğine göre… “ şeklinde konuştu.

SAVCIYI TÖHMET ALTINDA BIRAKIYORLAR. İDDİANAMENİN AÇIKLANACAĞI TARİHİ SAVCI DIŞINDA KİMSE BİLEMEZ

İddianamenin açıklanma tarihiyle ilgili söylemlere de değinen Akpınar. “Şike soruşturması çerçevesinde savcının iddianamenin 18 Kasım’da açıklanacağını bir hukukçuya söylediğini; o hukukçunun bunu kamuoyuna deklare ettiğini görüyoruz. Hiçbir savcı, iddianamenin ne zaman açıklanacağını söylemez. Dosyada gizlilik kararı var. Savcı, böyle bir şey yapmışsa suç işlemiş olur, eğer yapmadıysa, birileri topu üzerinden atmak için falanca bana söyledi, ben de duyduğumu söylüyorum derse ben savcıyı göreve davet ediyorum.  Bu şahıslar hakkında gerekli işlemleri yapsın ve bunu kimin söylediğini sorsun; çünkü burada sayın savcı töhmet altına giriyor” dedi. 

Haberin Devamı

UMUT TACİRLİĞİ YAPIYORLAR

Yönetim kurulu üyesi Akpınar, “İddianamenin 18 Kasım’da açıklanacağı sonrasında tutuklu isimlerin serbest kalacağını söylemek doğru değil. Bu insanların ailesi, yakınları var. Onlara karşı umut tacirliği yapılmış olunuyor. Daha önce 15 Ekim’de iddianame açıklanıyor demişlerdi. Bir sürü insan tahliye oluyordu. Bunun yapmasınlar 31 tane tutuklu insan var. O insanların aileleri perişan oluyor. Tarih vererek iddianamenin açıklanacağını söylemek Beşiktaş’a ve arkadaşlarımıza zarar vermek anlamına gelir. Sırf gündeme gelmek için bunları yapmak doğru değil” ifadelerini kullandı.

İDDİALI KONUŞUYORUM DAVA SONRASI ARKADAŞLARIM BERAAT EDECEK

Haberin Devamı

Ahmet Akpınar, Adalı, Havutçu ve Ateş’in beraat edeceklerine inandığını belirterek, “Arkadaşlarımızın kısa sürede tahliye olacağına ve çok iddialı söylüyorum dava sonrasında arkadaşlarımızın beraat edeceğine inanıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!