Seramiksan Baraj maçları oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Seramiksan Baraj maçları oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 13:27

Seramiksan Baraj maçları oynayacak

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- VESTEL Venus Sultanlar Ligi'nde deplasmanda Çanakkale Belediyespor'a 3-0 yenilerek normal sezonu 9'uncu sırada tamamlayan Seramiksan, 2-4 Nisan ve 8-10 Nisan tarihlerinde Ankara'da oynanacak Baraj Etabı maçlarında kümede kalma mücadelesi verecek. Son 4 takım arasında yer alan Turgutlu temsilci 19.8 puanla en avantajlı takım konumunda.
İdmanocağı'nın 15.4, Nilüfer Belediyespor'un 12.7, Sarıyer Belediyespor'un ise 12.3 puanı bulunuyor. Başkent Voleybol Salonu'nda çift devreli lig usulüne göre oynanacak baraj müsabakaları sonunda en az puana sahip 2 ekip lige veda edecek.
Normal sezonu 6'ıncı sırada tamamlayan Çanakkale Belediyespor ise 3'üncü basamakta yer alan Eczacıbaşı VitrA ile çeyrek finalde eşleşti. Çanakkale ekibi, 28 Mart-7 Nisan tarihleri arasında rakibiyle önce deplasmanda sonra evinde karşılaşacak. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü randevu yine Eczacıbaşı'nın ev sahipliğinde oynanacak. Çanakkale temsilcisi güçlü rakibini elemesi durumunda Fenerbahçe-Halkbank eşleşmesinin tur atlayanı ile yarı finalde kozlarını paylaşacak.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!