Şenol Güneş çıldırdı!

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş çıldırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 07:20

Beşiktaş-Medicana Sivasspor maçının 50. dakikasında saha kenarı karıştı. İki takımın teknik ekibi arasında yaşanan gerginlikte Şenol Güneş'in küfür ettiği ileri sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcı ise, Sivasspor'un yardımcı antrenörünün kendisine küfür ettiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Medicana Sivasspor'u 2-0 yendiği karşılaşmada iki takımın antrenörleri arasında gergin anlar yaşandı.

50. dakikada, Eneramo'nun pasında Beşikaş savunmasının arkasına sarkan Aatıf, kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Aatıf topa vurmakta gecikince arkadan gelen Rhodolfo yetişerek Sivassporlu oyuncunun topa düzgün vurmasını engelledi. Aatıf, Rhodolfo'nun müdahalesi sonrası yere düşmesine rağmen vuruşunu yaptı ve top auta gitti.

Şenol Güneş çıldırdı
Bu pozisyon sonrasında başta teknik direktör Okan Buruk olmak üzere Sivasspor teknik heyeti 4. hakeme yoğun bir şekilde penaltı itirazı yaptı. Buruk ve yardımcılarının itirazları devam ederken bu kez Şenol Güneş ve Beşiktaş teknik heyeti kulübeden dışarı çıkarak Sivassporlu meslektaşlarına tepki gösterdi. Gerginlik sırasında Güneş'in Sivassporlu bir antrenöre küfür ettiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Şenol Güneş çıldırdı
GÜNEŞ: RAKİBİN ANTRENÖRÜ BANA HAKARET ETTİ
Şenol Güneş maç sonrası bu olayın sorulması üzerine, Sivasspor'un yardımcı antrenörünün kendisine hakaret ettiğini öne sürdü. Güneş, "Okan bizim kardeşimiz, öğrencimiz. Rakip takım yardımcı antrenörü bana hakaret ediyorsa söyleyecek bir şey yok" dedi.

Okan Buruk ise, saha kenarında yaşanan gerginliği görmediğini belirterek Şenol Güneş ile arasında bir gerginliğin söz konusu olamayacağını ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!