Şenol Güneş: Adamın alnını karışlarım!

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: Adamın alnını karışlarım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 00:23

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursasporlu futbolcuları ayarttığına yönelik iddialara sert yanıt verdi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nın 'Geçen sezonki hocamız, oyuncuların kafasını karıştırıyor' şeklinde bir gazetede yer alan açıklamasına sert tepki göstererek, "Bir tane oyuncu desin ki 'benim aklımı karıştırdı', ben o adamın alnını karışlarım" dedi.


Profesyonel Futbolcular Derneği'nin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği ödül gecesi öncesi açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Bursasporlu futbolcuları ayarttığına yönelik iddiaların konuşulduğunu ifade ederek, "Ayartmaya yeni mi başlamışım, yoksa daha önce de böyle bir huyum var mıydı? Ben bilmiyorum da" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şenol Güneş: Adamın alnını karışlarım
OZAN TUFAN ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A



BÖLÜKBAŞI'NA YÜKLENDİ
Recep Bölükbaşı'na yönelik, "Bir sene çalıştığım dönemde hangi oyuncunun aklını karıştırdığımı söylerse sevinirim" diyen Güneş, "Kulüp başkanlarına cevap vermem doğru değil. Kaldı ki, bir yıl birlikte çalıştığım büyük bir camianın başkanıdır. Bursa büyük bir şehir, büyük bir camia. Bursaspor'dan neden ayrıldığımın ifadesi bunun içinde gizli. Aşağı yukarı 45 yıldır bu futbolun içindeyim. Bir tane oyuncu desin ki 'Benim aklımı karıştırdı'. Benim için 'aklını karıştırdılar' diyenlerin alnını karışlarım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şenol Güneş: Adamın alnını karışlarım
BÖLÜKBAŞI: OZAN TUFAN'I YA SATACAĞIZ YA DA...



Teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü; "Seviyeli konuşmak gerekiyor. Başkan, hoca veya futbolcu olursunuz ama adam olmak çok daha önemlidir. Oyuncu da zaten orada. Fernandao, Civelli, Belluschi, Şener Özbayraklı, Bakambu, Volkan Şen gibi bir sürü oyuncunun adı geçiyor. Onların hepsinin aklını ben mi karıştırıyorum? Eğer satmak istediğiniz bir oyuncu varsa, bunun başka bir yöntemini bulmak gerekiyor. Bunları söyleyerek başkanı üzmek istemezdim. Bursaspor'la ilgili hiç konuşmadım, konuşmak da istemiyorum."

Şenol Güneş: Adamın alnını karışlarım


'HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYORUZ'

Güneş, Bursaspor'la ilgili daha önce hiç açıklama yapmadığını dile getirerek, "Futbolcu Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra, eğer bonservisi de yoksa hepsi değerlidir. Hepsini almak isteriz" dedi.
Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu vurgulayan Güneş, "Yönetimi, teknik heyeti, oyuncusu, taraftarıyla bu yıldan çok şeyler bekliyoruz. Futbolcularla daha önce paylaştım, onların varlığı, yönetimin gayreti bizi zirvede olmak mecburiyetinde bırakıyor. Biz de buna uygun davranacağız" şeklinde konuştu.

Yeni sezon öncesiyle ilgili de konuşan Şenol Güneş, "Hazırlık döneminin hiçbir ölçüsü olmuyor. Çok iyi sonuçlar alsanız da yanıltabilir.
Kaybetseniz de tam tersi olabilir. Takım olarak sezon başından bu yana her geçen gün yükseliyoruz. Oyun anlayışımız, fizik gücümüz iyiye gidiyor. Bu sevindirici" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: Adamın alnını karışlarım
RECEP BÖLÜKBAŞI'NDAN ŞENOL GÜNEŞ'E ŞOK CEVAP!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!