Şenol Güneş: ABD'si, Almanya'sı, Fransa'sı 'senin benim terörüm' diye bakıyordu

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: ABDsi, Almanyası, Fransası senin benim terörüm diye bakıyordu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 13:03

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son dönemde yoğunlaşan terör olayları için, "Türkiye, bu konuda iyi mesajlar verdi. ABD'si, Almanya'sı, Fransa'sı benim senin terörün olarak bakıyordu. Terör insanlık suçu" dedi. Güneş, meslektaşı Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'dan gönderilmesi konusunda da, "Hem efendi hem başarılı bir çalıştırıcı idi. Antrenörlerin kolay gitmesini istemem" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırması ve son dönemde yoğunlaşan terör olayları ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde, zemini yenilenen 1 numaralı sahada yapılan ilk antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güneş, Hamzaoğlu'nun hem efendi hem başarılı bir çalıştırıcı olduğunu belirterek, "Kulübün iç bünyesini bilmediğim için bir şey söylemek doğru değil ama teknik direktör olarak antrenörlerin kolay gitmesini istemem. Uzun vadeli, 3-5 sezon kalmalı. Türkiye'nin şartlarını biliyoruz. Büyük bir camiayla ilgili yorum yapmam doğru değil" diye konuştu.

"TERÖR KONUSUNDA TÜRKİYE, İYİ MESAJLAR VERDİ"
Son dönemde yaşanan terör olaylarına değinen Güneş, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Terör, dünyanın neresinde olursa olsun her insan için kötü bir olay. Tasvip edeceğimiz bir şey değil. Dil, din, ırk ayrımı olmayacak. İnsanlar hastalık da görmesin, terör de görmesin. Huzurlu, mutlu yaşasın. Türkiye, iyi mesajlar verdi. ABD'si, Almanya'sı, Fransa'sı benim senin terörün olarak bakıyordu. Terör insanlık suçu."

"TRABZONSPOR HAKKINDA KONUŞMAM DOĞRU OLMAZ"
Eski takımı Trabzonspor'un durumuyla ilgili soruları yanıtlamaktan kaçınan Güneş, "Şimdi buradayım. Trabzon'da doğdum, büyüdüm. Şimdi İstanbul'dayım, yorum yapmam doğru olmaz. Başarılı olmasını temenni ediyorum" demekle yetindi.

Şenol Güneş: ABDsi, Almanyası, Fransası senin benim terörüm diye bakıyordu

"FUTBOLCULARIM ÇOCUKLAR GİBİ SEVİNDİ!"
Futbolcuların saha ile ilgili tepkilerine yönelik soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Çocuklar gibi sevindiler. İlk defa çıkacaklar. Mutlular, zaten mutluydular. Burası çok daha iyi. Üst seviyede büyümek için değişmek gerekiyor. Fena top oynamıyorduk. Burada daha iyi oynayacağımızı bekliyoruz. Top kayıpları ve pas hatalarımız vardı. Onları azaltmayı istiyoruz. Bozulmayız inşallah. Bizimkiler her şarta hazır olurlar. Hava, su, deniz fark etmiyor. İyi zeminde de iyi oynayacağız, kötü zeminde de iyi oynayacağız. Görevimiz o" şeklinde konuştu.
Şenol Güneş: ABDsi, Almanyası, Fransası senin benim terörüm diye bakıyordu

Spor Toto Süper Lig'de 22 Kasım Pazar günü Medicana Sivasspor ile yapacakları maçı da değerlendiren Güneş, bu karşılaşmanın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'ndeki Skenderbeu ve ligdeki Akhisar Belediyespor karşılaşmasını da önemsediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Milli takım kampında bulunan Atiba Hutchinson'un bugün takıma katılacağını kaydeden Şenol Güneş, "Atiba dışında bütün oyuncular burada. Yorgun oyuncular var, bugün yenilemeye ve toparlanmaya dönük idman yapacağız. Yarından itibaren Sivasspor, Skenderbeu ve Akhisar Belediyespor maçlarının hazırlıklarını yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!