Şenol Antalyaspor'da

Güncelleme Tarihi:

Şenol Antalyasporda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

26 yaşındaki futbolcu dün 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bonservisine 125 milyar lira ödenen futbolcu, 1.5 yıl için 95 milyar lira garanti para alacak. Kırmızı beyazlı yöneticiler bugün de Mami Adamo Guaye ve Ali İbrahim ile masaya oturacak.

Defansa takviye

Antalyaspor, ara transferde anlaştığı Adanaspor'un stoperi Şenol Yavaş'ı renklerine bağladı. Dün kulüp binasında 1.5 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi için Adanaspor'a 125 milyar lira ödendi. Şenol, 1.5 yıl için 95 milyar lira garanti para alacak. Tecrübeli futbolcuya ayrıca maç başına da 1 milyar 700 milyon lira ödenecek.

En çok eşi sevindi

Şenol, ‘‘Futbol hayatımın en istikrarlı dönemini Antalya'da yaşamaya yeminliyim’’ dedi.

Antalyaspor'a gelmekten mutlu olduğunu söyleyen Şenol, ‘‘Adanaspor'da başarısız olduğumuz için değil, yönetimle aramızdaki diyalog eksikliği nedeniyle Cenk, Bülent ve kaleci Yavuz ile birlikte kadro dışı bırakılmıştık.

Futbol yaşamımdaki en istikrarlı yıllarımı Antalyaspor forma altında geçireceğime inanıyorum. Antalya'da sadece futbol oynamayı düşüneceğiz. Buna yeminliyim. Kırmızı beyazlı takıma gelmemde, Antalya'yı çok seven eşim Esin'in ısrarları da etken oldu’’ diye konuştu.

Sıra Adamo'da

Yöneticiler, bugün de Denizlispor'un Senegal asıllı Belçikalı forveti Mami Adamo Guaye ile masaya oturacak. Önceki gün Denizlispor'un kamp yaptığı Belek'teki Sol Belvil Otel'e giderek yeşil siyahlı yöneticilerle görüşen Başkan Bekir Kumbul, bu futbolcu için kulübü ile anlaşma sağladı. Adamo Guaye, dün öğleden sonra Denizli'den ayrılıp Antalya'ya geldi.

Ganalı geliyor

Adamo Guaye, bu sezon Denizlispor forması altında 5 maç oynadı ve 3 gol attı. Başkan Kumbul, dün de Ali İbrahim için G.Antep Başkanı Celal Doğan ile görüşme yaptı ve prensipte anlaşma sağlandı. G.Antepli yöneticiler, Ganalı futbolcuyu pazarlık yapması için bugün ya da yarın Antalya'ya gönderecek. Ali İbrahim, orta saha ve forvette görev yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!