Senin yüzünden yenildik, defol git!

Güncelleme Tarihi:

Senin yüzünden yenildik, defol git
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2015 01:14

Premier Lig'de Aston Villa'nın Sunderland'ı 4-0 yendiği maçta tribünler karıştı. Binlerce Sunderland taraftarı ilk yarı sonunda gelen 4. golün ardından tribünleri terk etti, teknik direktör Poyet'e saldırmak isteyen bazı fanatikler ise güçlükle yatıştırıldı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi'nde Sunderland, kendi sahasında Aston Villa'ya 4-0 mağlup olunca, statta gergin anlar yaşandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında fırtına gibi bir oyun sergileyen Aston Villa, Benteke ve Agbonlahor'un 2'şer golüyle devreyi 4-0 önde kapadı.

Senin yüzünden yenildik, defol git

Benteke'den gelen dördüncü golün ardından tribünler karıştı. Binlerce Sunderland taraftarı tribünleri terk ederken, bazıları da teknik direktör Gus Poyet'e tepki gösterdi. "Senin yüzünden yeniliyoruz, defol git!" diye bağıran öfkeli taraftarların bazıları, "Poyet out (dışarı)" kağıtlar açtı. Bu arada sahaya inip Poyet'e saldırmak isteyen taraftarları güvenlik görevlileri güçlükle engelleyebildi.

Haberin Devamı

Senin yüzünden yenildik, defol git

Taraftarların son tepkilerinin ardından Gustavo Poyet'in koltuğu iyice sallantıya girdi.

ARSENAL ÜST ÜSTE 5. MAÇINI KAZANDI
Mesut Özil'li Arsenal, sahasında West Ham United'ı 3-0 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. Arsenal’in gollerini 45. dakikada Olivier Giroud, 81’de Aaron Ramsey ve 84’te Mesut Özil’in yerine oyuna girdikten sadece bir dakika sonra Mathieu Flamini attı.

West Bromwich Albion, Stoke City’yi 19’da Brown Ideye’nin golüyle 1-0 yenerken, Leicester City ile Hull City golsüz berabere kaldı.

Crystal Palace, Queens Park Rangers karşısında 3-1 kazandı. Palace’ın gollerini 21’de Zaha, 40’da McArthur ve 42’de Ward atarken, QPR’ın tek golü Matt Phillips’ten geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!