Sen kimsin Salou!

Güncelleme Tarihi:

Sen kimsin Salou
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sen kimsin benim ülkem için, ülkemin insanı için ve de basını için konuşacak. Senden beklentilerden ürküp rezil olma korkusuna kapılınca ülkeme, insanlarına çamur atacak adam mısın sen? Türkiye'yi beğenmemişmiş, burada yaşayamazmış, Türkler onu rahat bırakmazmışmış... Bak Togolu Salou, bu ülkeye kimler geldi biliyor musun? Dünyanın en büyük futbolcularından biri Didi bu ülkede görev yaptı, anısı hala yaşar. Dünyanın en büyük kalecilerinden Schumacher, o senin beğenmediğin Fenerbahçe'de kaptanlık yaptı, şampiyonluklar yaşadı. Hemen yanı başında, ona sor.

PARREİRA'LAR, HİDDİNK'LER

Brezilya'yı dünya şampiyonu yapan Parreira, bu takımı yönetip şampiyon yaptı. Hollanda'yı yarı finale getiren Hiddink de bu takımın teknik direktörüydü.

YILDIZLAR TOPLULUĞU

Dünya Kupası'nın yıldızları Okocha, Uche, Moshoeu, Högh bu takımın oyuncuları. Hagi, Filipescu, Popescu bizim rakibimiz Galatasaray'ın oyuncuları. Ve dünyanın alkışladığı Brezilyalı Taffarel bu ülkeye gelmek için can atıyor. Galatasaray'la sözleşme imzaladı diye şapkasını havaya fırlattı. Ayrıca Nijeryalı Amokachi de Beşiktaş'ta. Sen kimsin ki Togolu Salou efendi, Türkiye'yi, Fenerbahçe'yi beğenmeyecek!

Ne tiynette olduğun geldiğinde senle röportaj yapmak isteyenlere ‘‘5 bin dolar verin’’ demenden belli. Şimdi de basına çamur atmaya kalkıyorsun.

Ama göreceksin Almanya'da oynarken dünyanın kaç bucak olduğunu. Orada benim ülkemden 3 milyona yakın insan yaşıyor. Sana orayı dar ederler.

Y ERGÖK İNLEYECEK

Seni almaya kalkan Borussia Dortmund yöneticileri de düşünsün bunu.

Sen eğer onlarla maça çıkarsan, oluşacak protestoyu, topu ayağına sürdüğün anda yeri göğü inletecek ‘‘Yuhhh’’ların nedenini hiç arayıp sormasınlar.

Senin futbol hayatın kaydı Togolu Salou.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN

Biz senin gibi on tane buluruz ama sen bir Fenerbahçe'yi ancak rüyanda görürsün.

Benim oradaki aslan Fenerbahçelilerim seni oynatır mı orada.

Uğultuyu duyunca ayaklarının bağı çözülecektir.

Sen hiç korkma, en kısa zamanda pabucunu verirler eline.

Sen de, para çingenesi menajerin de, B.Dortmund da bunu böyle bilsin.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!