Semih'i eşi Pınar'ın tweet'leri yaktı

Güncelleme Tarihi:

Semihi eşi Pınarın tweetleri yaktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2012 15:52

Fenerbahçe'de Akhisar Belediye maçı öncesi Semih Şentürk'ün kadroya alınmaması dedikoduları da beraberinde getirdi. Golcü oyuncunun kadro dışı kalmasında eşinin Twitter adresinden yaptığı yorumların etkili olduğu iddia edildi. Bu gelişmelerin ardından Semih'in Ocak ayında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza da teknik direktör Aykut Kocaman hakkında Twitter'dan yazdıklarının ardından takımdan gönderilmişti.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcunun eşi Pınar Şentürk, geçtiğimiz günlerde Twitter'da yaptığı yorumlarla eşinin fazla forma şansı bulamamasından ve yapılan eleştirilerin haksızlığına değinmişti.

Şentürk, Twitter hesabından "İşlerine gelince ‘eski Semih ol’, işlerine gelince ‘hadi Semih gir kurtar.’ Adamda ne şevk bırakıyorsunuz, ne de moral. 9 senedir evliyim bu işten bir şey anlamadım. Birgün kralsın, bir gün yetersiz bu nasıl iş. 13 senedir elinden geleni yapmaya çalışıyor ve Allah izin verdikçe de yapacak. Sizin gibi düşüncesizler bu aşkı bitiremeyecek" yorumunu yapmıştı.

"3 AYDA 77 DAKİKA"

Fenerbahçe'nin ligde Antalyaspor'a 3-1 yenildiği maçın ardından yine Twitter adresinden açıklamalar yapan Pınar Şentürk, "3 ayda 17 resmi maç toplam 77 dakika oynamak insanı nasıl üzüyor, bu üzüntünün tarifi gerçekten çok zor" yazmıştı.

Semihi eşi Pınarın tweetleri yaktı

Haberin Devamı

OCAK AYINDA YOLCU

Uzun süredir Fenerbahçe'de kadroya girme şansı bulamayan Semih Şentürk'ün Ocak ayı transfer döneminde sarı lacivertli kulüpten ayrılacağı iddiaları da güçlendi.

Sezon başında Mersin İdman Yurdu'na gideceği dedikoduları dolaşan Semih Şentürk takımda kalmıştı.

Ancak tecrübeli oyuncu sezon başından beri ilk 11'de başlama şansı bulamazken sadece 5 maçta oyuna sonradan dahil oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!