Semih Şentürk Eskişehirspor'a imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Semih Şentürk Eskişehirspora imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 17:45

PTT 1'inci Ligi'ne düşen Eskişehirspor, uzun yıllar Fenerbahçe takımında forma giyen ve geçen sezon Medipol Başakşehir'de oynayan Semih Şentürk'le sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, kulüp yöneticileri, Semih Şentürk ile çok sayıda taraftar katıldı. Halil Ünal, Semih Şentürk ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Bu sezon tek yol, tek hedef şampiyonluk. Yaklaşık bir aydır Semih ile flört ediyorduk. Semih benim kardeşimdir. Semih'i zaten herkes tanıyor. Süper Lig'de iki defa gol kralı olmuş, milli takımda hepimizi defalarca ayağa kaldırdı. Semih için Eskişehirspor paranın, turanın ötesinde bir şeydir. Süper Lig'den de çok teklifi vardı. İnşallah bu ligin de gol kralı olacak. O, şampiyonluk için geldi. Biz, düştüğümüz yerden kalkacağız" dedi.

"BU ŞAMPİYONLUK HEPSİNDEN ÖNEMLİ"

Semih Şentürk de çok heyecanlı olduğunu, bir an önce antrenmana başlamak istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu şöyle konuştu: "Sanki 15 yıl önce futbola başlamış gibi çok heyecanlıyım. Bir an önce antrenmanlara başlamak istiyorum. Bu camianın tekrar Süper Lig'e çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın, ben onun için geldim. Daha önce çok şampiyonluk yaşadım ama size buradan söz veriyorum, benim için bu şampiyonluk hepsinden daha önemli olacak. Başakşehir takımıyla Eskişehir'e geldiğim zaman keşke bu takımda oynayabilsem demiştim." Erkan Zengin ile birlikte ikinci büyük transferini gerçekleştiren Es Es'te imza töreninde kapı ve pencereleri dahi dolduran taraftarların görüntüsü dikkat çekti.

Semih Şentürk Eskişehirspora imzayı attı

Semih Şentürk Eskişehirspora imzayı attı



BAKMADAN GEÇME!