Semih Şentürk, Amedspor'a golünü attı, asker selamı verdi

Güncelleme Tarihi:

Semih Şentürk, Amedspora golünü attı, asker selamı verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 17:01

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor'a attığı golden sonra rakip tribünlerin önüne giderek asker selamı veren Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu Semih Şentürk'ün bu hareketi sosyal medyayı salladı. Tecrübeli oyuncu, "İstiklal Marşı ıslıklandı, askere küfür edildi. Bunlar zoruma gitti" dedi.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir, 2-0 geriye düştüğü Amedspor önünde beraberliği 90+5'te kurtardı: 2-2.

Başakşehir'in attığı iki golün de sahibi Semih Şentürk, son golün ardından konuk ekibin tribünlerinin önüne giderek asker selamı verdi. Semih'in bu hareketi büyük yankı yarattı ve Twitter'da TT oldu.

Amedspor Kulübü de Twitter hesabından, "Son dakikada attığı golden sonra Amedspor tribünlerine dönerek asker selamı veren Semih Şentürk henüz askerliğini yapmamıştır" diye tweet attı.

Bu arada maçın ardından iki takım oyuncuları arasında soyunma odasına gidişleri sırasında koridorda kısa süreli gerginlik yaşandı.

Semih Şentürk, Amedspora golünü attı, asker selamı verdi
Attığı golden sonra asker selamı veren Semih Şentürk'e bazı takım arkadaşları da eşlik etti.

Haberin Devamı

SEMİH ŞENTÜRK: YAPILANLAR ZORUMA GİTTİ
Semih Şentürk, büyük tartışma yaratan davranışı ile ilgili olarak yakın çevresine, "Bedelli askerlik yaptım. İstiklal Marşı ıslıklandı, askere küfür edildi. Bunlar zoruma gitti" dedi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 2-2 AMED SPORTİF FAALİYETLER

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Erdem Gökalp, Harun Öztekin
Medipol Başakşehir: Ufuk Ceylan, Musa Muhammed (Dk. 46 Visca), Epureanu, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Cenk Ahmet Alkılıç, Rotman, Badji, Enver Cenk Şahin (Dk. 46 Doka), Hüseyin Altuğ Taş (Dk. 65 Mehmet Batdal), Semih Şentürk
Amed Sportif Faaliyetler: Levent Taşkın, Abdullah Çetin (Dk. 48 Başaran Balcı), Sercan Özçelik, Şevket Güngör, Mehmet Abdullah Çoban, Ercan Çapar, Tekin Adar, Deniz Naki, İbrahim Ferdi Coşkun (Dk. 27 Önder Karaboğa), Yusuf Yağmur, Şehmus Özer (Dk. 90+2 Özgür Akıncı)
Goller: Dk. 3 ve 58 Ercan Çapar (Amed Sportif Faaliyetler), Dk. 67 ve 90+5 Semih Şentürk (Medipol Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 41 Enver Cenk Şahin, Dk. 66 Rotman, Dk. 85 Badji (Medipol Başakşehir), Dk. 81 Levent Taşkın, Deniz Naki (Maç bittikten sonra) (Amed Sportif Faaliyetler)

Haberin Devamı

Bu sonuçla puanını 14'e çıkaran Medipol Başakşehir, lider olarak gruptan çıkarken, Amed Sportif Faaliyetler de 12 puanla ikinci sırada üst tura yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!