Selçuklu'da yaz spor okulları sona eriyor

Güncelleme Tarihi:

Selçukluda yaz spor okulları sona eriyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 16:42

Selçuklu'da yaz spor okulları sona eriyor

Haberin Devamı

KONYA,(DHA) - SELÇUKLU'da Bu yaz da aileler tarafından büyük ilgi gören Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları 2 Eylül Pazar günü sona eriyor. Kış dönemi için kayıtlar 10 Eylül Pazartesi günü başlıyor

Selçuklu Belediyesi yaz spor okulları şehrin her bölgesine yayılan modern tesisleri ile bu yıl da öğrenci ve ailelerden büyük ilgi gördü. Yaz Spor okullarında bu yıl 16 branşta 13 bin 732 sporcu eğitim gördü. Selçuklunun her bölgesinde 35 tesis ve 56 salonda yürütülen çalışmalarda, spor okulları her geçen yıl sporcu sayısı artırarak hizmet vermeye devam ediyor. Profesyonel antrenörler gözetiminde ulusal standartlara uygun tesislerde, sporculara hijyenik şartlarda teknik donanıma sahip alanlarda eğitim veriliyor. Selçuklu Belediyespor Kulübü'nde Türkiye, Avrupa ve Dünya derecesi yapan sporcuların bir çoğu spor okullarından yetişti.

16 BRANŞTA EĞİTİM

18 Haziranda başlayan ve 2 Eylül Pazar günü sona erecek olan 2018 Yaz Spor Okullarında, Basketbol, Futbol, Voleybol, Hentbol, Cimnastik, Tekvando, Karate, Kick-Boks, Wushu, Judo, Yüzme, Tenis, Satranç, Güreş, Hentbol ve Hokey branşlarında eğitim verildi.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN BRANŞ YÜZME OLDU

Yaz Spor okullarının bu yıl en çok ilgi gören branşları Futbol, Basketbol ve Yüzme oldu. Kayıtların başladığı ilk saatlerde yüzme branşı kontenjanı tamamen doldu. Bay ve bayan guruplarının ayrı ayrı seanslarda yer aldığı yüzme de 7 ile 15 yaş aralığında öğrencilerden kayıt alındı. Selçuklu Belediyesi Sancak ve Beyhekim Yüzme havuzlarında toplamda 2152 sporcu eğitim gördü. Yüzmenin yanı sıra, en çok tercih edilen branşlardan basketbolda 2158, futbolda ise 2597 sporcu eğitimlerini tamamladı.

KIŞ SPOR OKULLARININ KAYIT TARİHİ 10 EYLÜL

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü kış spor okulları kayıtları 10 Eylül pazartesi gününden itibaren başlayacak. 6 Ekim Cumartesi günü eğitimlerine başlanacak olan Kış Spor Okulları, 12 Mayıs 2019 Pazar günü  sona erecek. Geçtiğimiz yıl 11 bin 392 sporcu kış spor okullarında eğitim görmüştü. Selçuklu Belediyespor kulübünde her yıl lisanslı ve spor okullarında yaklaşık 30.000 kişi spor yapıyor.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!