Selçuklu Belediyesi bisiklet takımı yeni başarılara imza attı

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediyesi bisiklet takımı yeni başarılara imza attı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:47

Selçuklu Belediyesi bisiklet takımı yeni başarılara imza attı

Haberin Devamı

KONYA, (DHA) - SELÇUKLU Belediyesi Bisiklet Kulübü, Alanya’da yapılan 2’inci Ayak Puanlı Türkiye Şampiyonası’ndan başarılı sonuçlarla döndü. 

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2’inci Ayak Puanlı Yol Yarışları Bisiklet Türkiye Şampiyonası 23-27 Mart 2016 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirildi. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet takımı Şampiyonaya Yıldız A ve Yıldız B kategorilerinde sporcuları ile katıldı. Yıldız A takımı ile zorlu bir parkura sahip olan ve sporcuları zorlayan Dimçayı bölgesinde koşulan etabı yarışa katılan 100 sporcunun yarısına yakına tamamlayamadı. Zorlu etabı Selçuklu Belediyesi takımından Fatih Bağcı ikinci olarak tamamladı. Yarışların son gününde koşulan ve sporcuların ferdi olarak performanslarını gösteren kriteryum yarışı ise Alanya merkezinde koşuldu. 100’ü aşkın sporcunun mücadele ettiği Yıldız A kategorisi yarışlarında Selçuklu Belediyesi takımı sporcularından Fatih Bağcı yarışı birinci sırada tamamlarken, Hakkı Çelikel yarışı üçüncü sırada tamamladı. 

Zorlu yarışları başarılı sonuçlarla bitiren sporcular Fatih Bağcı ve Hakkı Çelikel ile Selçuklu Belediyesi bisiklet takımı antrenörü Ümit Çokmen'i tebrik eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, bisiklet takımının bu yıl bir çok başarıya imza atacağına inandığını söyledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!