Selçuk Üniversitesi’nde “2015” Fidan Dikildi

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Üniversitesi’nde “2015” Fidan Dikildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2015 12:40

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADIN, AİLE VE TOPLUM HİZMETLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ (KATUM), SELÇUKLU BELEDİYESİ İLE SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ALAEDDİN KEYKUBAT KAMPÜSÜ İÇERİSİNDE OLUŞTURULAN ‘KATUM VE GÖNÜL ELÇİLERİ HATIRA ORMANI’NA 2015 SEDİR FİDANI DİKİLDİ.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (KATUM), Selçuklu Belediyesi ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Alaeddin Keykubat Kampüsü içerisinde oluşturulan ‘KATUM ve Gönül Elçileri Hatıra Ormanı’na 2015 sedir fidanı dikildi.
Kampüs sınırları içerisinde ayrılan 7 bin metrekarelik alana oluşturulan hatıra ormanının fidan dikimine Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve Eşi Hatice Gökbel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ve Eşi Perihan Özcan, KATUM Müdürü Prof. Dr. Kamile Marakoğlu, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Ablası Ayşe Çalık, hayırsever Aynur Kasabalı, Gönül Elçileri üyeleri, Selçuk Üniversitesi Genç Tema Topluluğu üyeleri, Selçuk Üniversitesi İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, öğretim üyeleri, Özel Esentepe İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
“ÜNİVERSİTE, FİDANLAR BÜYÜDÜĞÜNDE YENİ BİR ORMANA KAVUŞACAK”
Fidanlar büyüdüğünde kampüsün yepyeni bir ormana sahip olacağını söyleyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde çok geniş katılımla ve çok farklı gruplarla yine bir araya geldik. Etkinliğimize katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum ve emeklerine sağlık diyorum. Bu vesileyle üniversitemiz yepyeni bir ormana daha sahip olacak” dedi.
Etkinlikte katılımcılar 2015 sedir fidanını toprakla buluşturdu. Fidanlardan bin adetini Selçuklu Belediyesi karşılarken kalan bin 15 adetini ise Selçuk Üniversitesi kendi fidanlıklarında yetiştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!