Şehzadeler Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcısı

Güncelleme Tarihi:

Şehzadeler Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 17:31

ŞEHZADELER BELEDİYESİNİN YENİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ İSE SEMİA ARMAN OLDU

Şehzadeler Belediyesi Basın Yayın, Halkla İlişkiler Müdürü ve Özel Kalem Müdürü görevinde bulunan Bilal Demir, Başkan Çelik tarafından başkan yardımcılığına atandı. Demir’den boşalan Özel Kalem Müdürlüğü belediyede memur olarak görev yapan Semia Arman atandı.
Şehzadeler Belediyesi’nde Basın Yayın, Halkla İlişkiler Müdürü ve Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Bilal Demir başkan yardımcısı olarak atandı. Atamayla beraber Şehzadeler’deki başkan yardımcısı sayısı 6’ya yükseldi. Bilal Demir’den boşalan Özel Kalem Müdürlüğü kadrosuna ise memur olarak görev yapan Semia Arman atandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Demir, “Şahsımı bu göreve atayan Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyorum. Başkanımız Ömer Faruk Çelik’le sosyal ve siyasi hayatında defalarca birlikte çalışma imkanı buldum. Gerçekten nezaketi, insani ilişkileri çalışkanlığı dürüstlüğü ile örnek bir şahsiyet. Manisa için Şehzadeler için önemli bir değer. Her türlü olumsuzluğa rağmen Şehzadeler’e yaptığı hizmetlerle farkını ortaya koyan bir başkanının en yakın ekibinde bulunmak benim için büyük şereftir. Allah huzur içerisinde, layıkıyla görevimizi yerine getirmeyi nasip etsin.” dedi.
BİLAL DEMİR KİMDİR?
1980 doğumlu olan Bilal Demir, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Medya İletişim bölümü mezunudur. Manisa’da 1998-2004 yılları arasında Hür Işık Gazetesi, Haber Gazetesi gibi gazetelerde Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Müdürü ve Köşe Yazarı olarak Gazetecilik yapan Demir, 2001 yılında Vitrin Gazetesini kurdu. Gazetecilik döneminde bazı ulusal gazetelerin Manisa muhabirliği görevlerinde bulundu. Bilal Demir, Kuruluşundan bu yana AK Parti’de İl Gençlik Kolları Kurucu Başkan Yardımcılığı, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Basın Konseyi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti, Kızılay ve Manisaspor Kongre üyesi olan Demir, aynı zamanda Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunuyor. Ev hanımı Nurdan Demir ile evli olan Demir, 3 çocuk babasıdır.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!