Şehitkamil'in bayram temizliği yaşlıları sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Şehitkamilin bayram temizliği yaşlıları sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 13:19

Şehitkamil'in bayram temizliği yaşlıları sevindirdi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi'nin sunduğu 'Vefa Hizmeti' kapsamında yapılan bayram temizliği, yaşlıların yüzünü güldürdü. Evdeki tüm ihtiyaçları karşılanan yaşlılar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi, 'Vefa Hizmeti' projesi ile yaşlı ve bakıma muhtaç kimselerin evdeki tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı çalışan Vefa Ekibi, özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişilere hizmet ediyor. Şehitkamil Belediyesi, Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni gibi çok sayıda hizmet sunuyor.

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Vefa Hizmeti ekibi, Özgürlük Mahallesi'nde ikamet eden 65 yaşındaki Mustafa Korkmaz ile 68 yaşındaki eşi Zehra Korkmaz'ın evini temizledi. Beyin kanaması sonrası felç geçiren ve yatağa mahkum hale gelen Mustafa Korkmaz, eşi ve 2 yetim torunu ile yaşıyor. Korkmaz çiftinin ilk olarak evdeki halıları temizlendi, koltuklar silindi, yerler çekildi. Daha sonra mutfaktaki bulaşıklar yıkandı, evin tozu alındı. Verilen hizmetin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren Korkmaz çifti, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Temizlik sonrası açıklamada bulunan Zehra Korkmaz, yapılan temizliğin kendilerini çok memnun ettiğini ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun her zaman destekçileri olduklarını kaydetti. Zehra Korkmaz, “Allah, Şehitkamil Belediyemizden razı olsun. Evimin her tarafı temizleniyor. Tüm temizliğimiz dört dörtlük yapılıyor. Bu durumdan çok memnunuz. Evim sürekli temizleniyor. Bugün de evimde bayram temizliği yapıldı. Eşim felçli. Beyin kanaması geçirdi, yatalak oldu. İki yetim torunumuz var. Temizliğimizi yapacak hiç kimsemiz yok. Kara kara temizliğimizi kim yapacak diye düşünüyordum. Allah, Vefa ekibinden razı olsun. Sağ olsunlar bayram öncesi geldiler ve temizliğimi yaptılar" diye konuştu.

Hizmetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Mustafa Korkmaz, “Başkanımıza çok teşekkür ederim. Evimiz sürekli temizleniyor. Bugün de bayram temizliği için geldiler. Temizliğimizi yaptılar. Bu zamana kadar böyle bir hizmet görmedik, duymadık. Hiç kimse yapmadı. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu yapıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!