Şehit uzman çavuşun acı haberi verildi (4)

Güncelleme Tarihi:

Şehit uzman çavuşun acı haberi verildi (4)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 19:17

Şehit uzman çavuşun acı haberi verildi (4)

Haberin Devamı

'OĞLUM, AĞLAYACAĞIZ AMA DİK DURACAĞIZ'
Van'dan Denizli Çardak Havaalanı'na getirilen şehit şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan'ın cenazesi, daha sonra karayoluyla Karacasu Esençay Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada şehit Ceylan için, helallik alındı ve dua edildi. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. İkindi vakti kılınan namazdan sonra yapılan törende, şehidin eşi Senem Ceylan, 10 yaşındaki oğlu Süleyman Ceylan, baba Süleyman Ceylan, ayrı olduğu eşi Aynur Kütük, kardeşleri Uğur Kütük, Gürdal Kütük, Merve Malkoç, Fatma Ceylan, taziyeleri kabul etti. Acılı aileyi, Vali Vekili Abdullah Arslan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu,  AK Parti ve CHP milletvekilleri, askeri yetkililer, ilçe belediye başkanları yalnız bırakmadı.
Cenaze töreninde, şehit eşi Senem Ceylan, elini hiç bırakmadığı oğlu Süleyman Ceylan'a, "Oğlum ağlayacağız ama dik duracağız" dedi. Senem Ceylan, yakınlarına da "O çok güzeldi, çok iyi insandı. Sözümü tutamadım, getiremedim ben onu" sözleriyle acısını anlattı. Senem Ceylan'ın, eşinin tabutu başında, "Emrah bak oğlunu getirdim sana" sözleri törene katılanları gözyaşlarına boğdu.
Cenaze namazından sonra şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan'ın cenazesini silah arkadaşları olan tören mangası omuzlarına aldı. Bir süre omuzlarda taşınan şehit askerin cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere Esençay Mahallesi'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!