Şehit Polis Memuru Çağdaş Tamkoç'un adı kütüphanede yaşatılacak

Güncelleme Tarihi:

Şehit Polis Memuru Çağdaş Tamkoçun adı kütüphanede yaşatılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 14:27

Şehit Polis Memuru Çağdaş Tamkoç'un adı kütüphanede yaşatılacak

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'deki bir kütüphaneye, 19 Temmuz 2016'da Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Çağdaş Tamkoç'un ismi verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında; öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, öğrencileri suç ortamlarından uzak tutmak ve emniyet teşkilatı ile bölge insanı arasında diyaloğu artırmak amacıyla, İl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen okullarda Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi başlatıldı. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Sulakyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi okulunda açılan kütüphaneye Şehit Polis Memuru Çağdaş Tamkoç'un ismi verildi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, kütüphanenin büyük yarar getireceğini ve Türk milleti olarak her zaman şehitlere ve ailelerine sahip çıktıklarını belirterek şunları söyledi: 

"Polisliğin temel görevi toplumda huzur ve güven ortamını tesis etmektir. Modern polislik anlayışında da vatandaşın destek ve yardımı alınmadan polisin başarılı olamayacağı açık ve kesindir. Kütüphanemiz çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum."

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!