Şehit Başkomiser Yurtseven ve komando er Sarı gözyaşlarıyla uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Başkomiser Yurtseven ve komando er Sarı gözyaşlarıyla uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 19:15

Şehit Başkomiser Yurtseven ve komando er Sarı gözyaşlarıyla uğurlandı

Haberin Devamı

Ümit KOZAN, Muhammet BAYRAM/ ANKARA, (DHA)- FETULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında savaş uçakları ile bombalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı binasında ağır yaralanan ve dün hayatını kaybeden 48 yaşındaki şehit Başkomiser Bülent Yurtseven ve Ordu’nun Mesudiye İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısı soncu şehit olan Jandarma Komando Er Muhammed Ali Sarı Ankara’dan son yolculuklarına uğurlandılar.
Kocatepe Camisinde ilkindi namazı sonrası düzenlenen cenaze namazı ve törene şehit Yurtseven’in annesi Lazife, babası Muharrem Yurtseven ile eşi Hilal, kızları 23 yaşındaki Elif ve 21 yaşındaki Kübra ile şehit erin babası Cuma, annesi Döne ve kızkardeşleri katıldı.  
Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit erin babası Cuma Sarı, oğlunun Türk bayrağına sarılı cenazesi askerlerin omuzlarında götürülürken, “Yiğidim geliyor, kimse ağlamasın, dik durun” diye yakınlarına seslendi. Şehit erin annesi Döne Sarı da, “Alim kanlı parkana kurban olurum, Alim Alim yavrum, kuzum Alim” diye feryat etti.
Şehit polisin kızları ve kızkardeşleri törene özel harekat üniformasıyla gelerek babalarını asker selamı ile gözyaşı dökerek uğurladılar.
Törende vatandaşlar, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atarak tekbir getirdi.
Şehit Başkomiser Yurtsever, Cebeci Polis Şehitliği’nde, şehit er Sarı da Cebeci Askeri Şehitliği’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!