Şehit Başkomiser Hatipoğlu için mevlit okutuldu

Güncelleme Tarihi:

Şehit Başkomiser Hatipoğlu için mevlit okutuldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 13:21

Şehit Başkomiser Hatipoğlu için mevlit okutuldu

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- BİNGÖL’de 2 yıl önce PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu için memleketi Amasya’da mevlit okutuldu.
Bingöl’de 2 yıl önce İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ekibiyle birlikte Kobani için düzenlenen eylemlerde zarar gören esnafın iş yerlerinde incelemelerde bulunması sırasında, yaklaşan bir araçtan uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açılması sonucu şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu için memleketi Amasya’da mevlit okutuldu.

Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun Mevlit programına Amasya Valisi Osman Varol, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Rektör Prof.Dr. Metin Orbay, Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş, İl Jandarma Komutanı Selami Akşit, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, protokol üyeleri, şehidin ailesi ve yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit programının ardından Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu için dua yapıldı.

Amasya Valisi Osman Varol, “Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’na bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabırlar diliyorum. Şehidimizin ailesinin devlet olarak daima yanındayız, onlar bizlere şehidimizin emanetidir. Kapımız ve gönlümüz onlara daima açık olacaktır” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!