Şehirde bugün

Güncelleme Tarihi:

Şehirde bugün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2001 00:00


Haberin Devamı

Köklü geçmişiyle günümüzün en tanınmış oda müziği topluluklarının başında gelen Çek Üçlüsü bugün 19.30'da Harbiye Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda. Milan Langer (piyano), Dana Vlachova (keman) ve Miroslav Petras'tan (viyolonsel) oluşan üçlü Mozart, Brahms ve Dvorak'ın eserlerini seslendirecek. Bilet fiyatları: 4 ve 3 milyon.

Baba Zula grubunun görsel unsurlarla destekleyecekleri konseri bu akşam 21.30'da Babylon'da. Bilet fiyatları: 5 milyon, öğrenci 3 milyon.

Sıraselviler'deki Roxy'nin Doritos sponsorluğunda düzenlediği Doritos Latin Geceleri'nin açılış partisi bugün. Gecede Cuba Libre grubu ve Latin dansçılar da var.

Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü'nde yer alan Bilgi'de Sinema'da bugün 18.00'de ‘‘kötü zevk’’ filmlerinin usta yönetmeni John Waters'ın ‘‘Pink Flamingos’’ adlı 1972 yapımı filmini videodan seyredebilirsiniz.

Rock grubu Guns n' Roses'ın 1992 Tokyo konserinin kaydı bugün 12.30 ve 18.30'da Taksim Aksanat'ta laser-disc'ten gösterilecek.

‘‘Bir Modernizm Şampiyonu: İlhan Mimaroğlu’’ konulu söyleşi bugün 18.30'da Tünel'deki Borusan Kültür ve Sanat Merkezi'nde. Söyleşiye Prof. Dr. Ahmet Yürür katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!