Seçimi ben yaparım

Güncelleme Tarihi:

Seçimi ben yaparım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2006 00:37

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, oyuncu değişikliklerini izah etmek zorunda olmadığını belirterek, ‘Benim tercihim. Rakibe göre takım kuruyorum’ dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, üst üste 3 galibiyet alan takımının özgüvenini yeniden kazandığını belirtti. Diyarbakırspor karşısında alınan galibiyetin sevindirici olduğunu vurgulayan Fransız çalıştırıcı, ‘Özellikle maçın ilk yarısında çok iyiydik. Ancak, problemlerimiz aynı. İlk 15 dakikada ayağa kalkmak bizim için sorun oluyor’ diye konuştu.

Rahat oynadık

Tigana, üst üste alınan 3 galibiyetin kendisini mutlu ettiğini kaydederek, şunları söyledi: ‘Maç kazanmak, takımdaki özgüveni sağlıyor. Takımımızda forvetler çok çalıştı. Orta sahaya da yardım etti. Yeni oyuncularım iyi bir maç çıkardı. Jun için ise sevinçliyim. Attığı gol umarım son olmaz, devamı gelir. Oyuncu değişikliklerini izah etmek zorunda değilim. Benim seçimim. Antrenmanlardaki oyuncularımın performanslarını dikkate alıyorum. Rakibe göre de takım kuruyorum.’

Sergen: Gökhan-Bobo gelecek vaadediyor

BEŞİKTAŞ’ta dizindeki sakatlığa rağmen ilk 11’de sahaya çıkıp 45 dakika oyunda kalan Sergen Yalçın, takıma yeni katılan Bobo ve Gökhan Güleç için, ‘Gelecek vaadediyorlar’ dedi. Sergen, şunları söyledi: ‘İyi oynadık ve kazandık. Bobo, fena oyuncu değil. Gökhan da Bobo da genç futbolcu. Beşiktaş’a uzun yıllar katkı sağlar. İkisi de hayırlı olsun’ Bu arada Beşiktaş, Sergen ve Tümer’in birlikte oynadığı maçlarda puan kaybetmedi. Siyah beyazlılar, iki futbolcunun da ilk 11’de birlikte sahaya çıktığı bütün maçlardan galip ayrıldı.


Oktay, Burak için söz aldı

BEŞİKTAŞ
, sezon başından beri peşinde olduğu Antalyasporlu Burak için dün son hamlesini yaptı. Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay bu oyuncuya karşılık Antalyaspor’a Ahmet Dursun ve 400 bin Euro önerdi. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ise ‘Takımımız şampiyonluğa gidiyor. Sezon sonu için transferde ilk görüşmeyi sizinle yaparız’ dedi. Oktay ‘Peker’le anlaştık. Önümüzdeki hafta masaya oturacağız’ diye konuştu.

BJK Store’larda sevgililere indirim

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satan BJK Store’larda 14 Şubat Sevgililer Günü için özel indirim yapılacak. Kulüp, lisanslı ürünlerin Sevgililer Günü dolayısıyla 11-14 Şubat tarihleri arasında 4 gün boyunca indirimli olarak satın alınabileceğini açıkladı. İndirimlerin nakit ödemede % 20, kredi kartında ise % 15 olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!