Şebeke üyesi 3 kişi yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Şebeke üyesi 3 kişi yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 01:11

Başkent’in çeşitli ilçelerinde çok sayıda hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları belirtilen hırsızlık şebekesi, şafak operasyonu ile çökertildi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı’nın eş zamanlı gerçekleştirdiği baskında 3 şebeke üyesi yakalandı.

Haberin Devamı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, farklı ilçelerde yaşanan hırsızlık olaylarının aynı şebeke tarafından yapıldığını tespit etmesinin ardından, geniş çaplı araştırma başlattı.
Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda, 41 tavuk, 11 buzağı, 17 kuzu ve 2 kangal köpeği çaldıkları iddia edilen şebekenin; silahlı çatışma, 4 işyeri 4 oto hırsızlığı olayına karıştığı belirlendi.

2 AYDA 2 OPERASYON

Geçtiğimiz mayıs ayında, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak” ve “Nitelikli Hırsızlık” suçlarını örgütlü olarak işleyen 17 şüpheliye yönelik uzman personel ve özel eğitilmiş arama köpekleriyle bir operasyon düzenlendi. Bu baskında 2 araç plakası, 3 av tüfeği, 12 fişek ile birer adet ağaç kesme motoru, demir kesme makası, oto teybi, ruhtsatsız tabanca ve plastik su tesisat kaynak makinesi ele geçirildi. Son operasyonu önceki gün, sabahın ilk ışıkları ile birlikte yapan jandarma ekipleri, 3 şebeke üyesini, eş baskınla adreslerinde yakaladı. Yapılan aramalarda bulunan 2 sahte kimlik ile hırsızlıkta kullanılan 2 eldivene de el koyuldu. Yakalanan şüpheliler işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Sedat CENİKLİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!