Sean Paul Antalya’da

Geçtiğimiz pazar BKM’nin organizasyonu ile Kuruçeşme Arena’da konser veren hip hop-reggae dans müziği ustası Sean Paul, henüz Türkiye’den ayrılmadı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea328af018fbb8f870d6c5İstanbul’daki konserinin ardından sevgilisi Jodi Watley ile birlikte Antalya’ya giden ünlü şarkıcı, burada deniz ve güneşin keyfini çıkardı.

Sean Paul Antalya’da

Çakmaklı iş kadını oluyor

Serpil Çakmaklı, sevgilisi Soner, Faruk Tuncer ve eşi Fatoş Hanım da Bodrum’da objektiflere yansıdılar. Eylül ayında bir dedektiflik ofisini açacağını söyleyen Çakmaklı’nın ortağı da sevgilisi olacak. Muğla eski Asayiş Şube Müdürü olan sevgilisi Soner Bey ile ortak iş kuracak olan Çakmaklı yeni işin ön çalışmasına başladı. Çakmaklı, sanatçı arkadaşlarının yakın korumalıklarını almaya başladı.

Fatih Hoca tatilde/images/100/0x0/55ea328af018fbb8f870d6c9

Bodrum Türkbükü’ndeki yazlığından dışarı çıkmayan Fatih Terim, yazlıktan dışarı çıkıp Bodrum koylarını gezerken gazetecilere yakalandı. Kendi kullandığı botta kaptanlık yapan Terim, eşi Fulya, kızları Merve ve Buse’yle birlikte Cennet Koyu’nda turladı.

Alışveriş keyfi

Türkbükü’nde ki D’Salma butik sosyetenin alışveriş için tercih ettiği yerlerden. Ship a Hoy’un işletmecisi Cemal Yarar’ın eşi Selma Yarar’ın sahibi olduğu butikte, birbirinden ilginç sandaletler, elbiseler ve plaj kıyafetleri bulmak mümkün.

Önce korktu sonra bindi

Gülay Kuriş, tatil için geldiği Bodrum sahillerinde zor anlar yaşadı. Türkbükü sahillerinde çocuklarıyla güneşlenen Kuriş kendisini almaya gelen bottaki minik bebeği görünce çok şaşırdı. Türkbükü Cafe İnn Beach&Bar’ın iskelesinde denizden çıkan oğlunun şortunu değiştiren Kuriş, daha sonra oğlunu ve arkadaşlarını almaya gelen bota binmek için iskeleye yaklaştı.

Şarkıları çalınınca coştu

Ebru Yaşar, Türkbükü People Beach’de güneşlendi. Bodrum tatilini uzatan Yaşar, şarkıları çalmaya başlayınca gençlerin arasına katılıp onlara eşlik etti. Islıklarıyla iskeledekileri coşturdu.

Köpek modası

Selma Türkeş de köpeği ’Berduş’la Bodrum’da ortaya çıktı. Türkeş, "Köpeğim Berduş bir kez gazeteye çıktı ve hemen nazar değdi, rahatsızlandı. Bu yüzden kendisine nazar boncuklu tasma yaptırıyorum. O benim her şeyim" dedi. Semiramis Pekkan hediyelik eşya ve takılara bakarken Selma Türkeş de köpeği Berduş için özel nazar boncuklu tasma yaptırdı. İsmail Akkaya da iki güzel hanıma kavalyelik ediyordu.

Kebap zamanı

Gölköy’deki ’Leblebi Kkebap’ mandalina bahçesi içinde hizmet veriyor. Kanun üstadı Reşat, gece boyunca fasılla eşlik ediyor müşterilerine. Mekanda, Antep mutfağının birbirinden özel yemeklerini bulmak mümkün.

Hilal aslan gibi

Bir dönemin gözde oyuncularından Hilal Aslangiray her yıl olduğu gibi bu sezonda tatil için Bodrum Türkbükü’nü seçti. Yakın arkadaşlarıyla tatil yapan Aslangiray, Türkbükü Cafe Inn Beach&Bar’da düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Yarın akşam Zekeriyaköy’de

Buzuki Orhan Osman ve 14 kişilik muhteşem orkestrası, cumartesi akşamı Fincan Brasserie’de olacak. Grek ve Balkan müziğini en iyi temsil eden isimlerden biri olan sanatçı, Babylon, Jazz Cafe gibi performans merkezlerinde çaldıktan sonra şimdi Zekeriyaköy’lüler için Fincan Brasserie’de.

Yazarın Tüm Yazıları