Schumacher ailesinden yeni bir girişim!

Güncelleme Tarihi:

Schumacher ailesinden yeni bir girişim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 12:40

Michael Schumacher'in ailesi, 'Mücadeleye Devam Et' adında yeni bir girişime imza attı.

Haberin Devamı

Konu hakkında Schumacher'in ofisinden gelen bildiri şöyle: "'Mücadeleye Devam Et' girişimi, yedi kez Formula 1 dünya şampiyonu olan Michael'dan ve ailesinden gelen gelen pozitif enerjiyi dünyada iyilik amacıyla kullanmak için kanalize etmeyi amaçlıyor ve direkt olarak Michael Schumacher'den ilham alınarak ortaya konan 'Mücadeleye Devam Et' ve 'Asla Pes Etme' girişimlerinin tutumlarını kutluyor.'"

"Bu girişim, kendi projeleriyle ve bahsi geçen tutumlardan ilham alan 'Mücadeleye Devam Et' topluluğunun gücüyle çalışmayı planlıyor."

Schumacher'in eşi Corinna: "Başka insanları pes etmemeleri için cesaretlendirmek istiyoruz."

Michael Schumacher'in ofisinin Genel Müdürü Sabine Kehm: "Bu, gelecekte iyi bir yere geleceğini umduğumuz bir hareketin ilk adımı."

Haberin Devamı

"'Mücadeleye Devam Et' girişiminin amacı, pes etmenin bir seçenek olmadığı inancını yaymak ki bu sadece motor yarışları için geçerli olan bir mesaj değil. Bu amaçla, tüm Schumacher ailesini etkileyen bu korkunç olayı olumlu bir şeye dönüştürmeyi umuyoruz."

"İnsanların ihtiyacı olduğu bir anda bir cesaret işareti göndermek istedik. 'Mücadeleye Devam Et' girişimi cesaret, umut ve öz güven ile alakalı. Bu girişim, Schumacher'in ailesinin son yıllarda dünya genelinde birçok harika insandan aldığı pozitif enerjiyi geri verme ile alakalı."

"'Mücadeleye Devam Et', fark edilmesini istediğimiz bir ruhla alakalı ve bu günlerde beklediğimiz ilgiden -ki bunun iyi bir nedenden dolayı olduğuna inanıyoruz- faydalanmak istediğimizi söylemekten mutluyum."

Kehm ayrıca Schumacher'in sağlığı ile alakalı herhangi bir bilgi verilmeyeceğini de açıkça ifade etti.

"Michael'in sağlığı kamusal bir sorun değil, bu yüzden bu konu hakkında yorum yapmamaya devam edeceğiz. Bunun bir diğer nedeni de onun kişisel alanını korumak zorunda olmamız. Uzun vadede Michael'ın sağlığı hakkında yapılacak olan tüm açıklamalar onun kişisel alanına zarar verecektir."

"Bunu anlamanın bazı insanlar için zor olduğunun farkındayız fakat bunu Michael'ın kurallarına tamamen bağlı olarak yapıyoruz ve anlayışları için herkese yalnızca teşekkür edebiliyoruz."

Haberin Devamı

"Michael, kariyerinin en başarılı zamanlarında bile gizliliğine karşı korumacı olmuştur. Umumi ve özel şahsiyetleri arasında belirgin bir çizgi olduğundan her zaman emin olmuştur."

"Michael'ın hayranlarının sadakatini bir dizi girişimle, sergilerle, sosyal medya ve 'Mücadeleye Devam Et' ile kutluyoruz. Hayranların çoğu takdirlerini ileterek bu girişimleri benimsediler."

'Mücadeleye Devam Et' hakkında daha fazla bilgi için:

www.keepfighting.ms

www.facebook.com/keepfighting/

www.twitter.com/schumacher

www.instagram.com/michaelschumacher/

Schumacher ailesinden yeni bir girişim
Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!