Scala: "Yarın sahada herşeyimizi ortaya koymalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Scala: Yarın sahada herşeyimizi ortaya koymalıyız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesine demeç veren Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala, "Beşiktaş’ta, Parma’daki ilk zamanlarıma geri döndüm" dedi.

"Beşiktaşım, genç bir takım, coşabilir veya kondisyonu düşebilir. Ama cumartesi günü bir dönüm noktası oldu. Artık, çocuklar benim dediğimi yapıyor" diyen Scala, AC Milan karşısında Nouma’nın oynayamayacak olmasının talihsizlik olduğunu belirtti.

Milan'la oynadıkları ilk maçta talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirten İtalyan teknik adam, "Bu sefer, San Siro’daki gibi acı çekmeyeceğiz" dedi.

MEHMET, BİZİM BOBANIMIZ

Kendisini Parma’daki ilk zamanlarındaki gibi hissettiğini kaydeden Scala, Türkçe konuşmayı öğrenemediğinden yakındı. Ahmet Dursun ve Nihat’ın önemli oyuncular olduğuna değinen Scala, "Mehmet, bizim Bobanımız" dedi.

ASLA, ASLA DEME

Geçmişte Milan’a transfer olması ile ilgili söylentilere de yanıt veren teknik adam, "Berlusconi, beni aradı. Fakat hiçbir zaman Milan’ın başına geçemedim" derken, sözlerine "Asla, asla deme" diye devam etti. İtalya’da bulunduğunda, hep yurtdışında bir takımı çalıştırmak arzusunda olduğunu ifade eden Scala, "Türkiye’den sonra İngiltere veya İspanya’yı düşünüyorum" dedi.

BASIN TOPLANTISINDAN NOTLAR

Öte yandan İstanbul İnönü Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Nevio Scala, takımı yarınki karşılaşmaya en iyi biçimde motive etmeye çalıştığını, Leeds United ve Galatasaray maçlarındaki olumlu ve olumsuz yaptıkları hareketler üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin kendilerini bu maça iyi motive edeceğini öne süren İtalyan çalıştırıcı, şöyle konuştu: "Yarın sahada herşeyimizi ortaya koymalıyız. Futbolcularımın 11’i değil kadroya giren 18’i de maça en iyi biçimde konsantre olmalı. Tüm silahlarımızı yarın en iyi biçimde kullanmalıyız".

Cezalı Nouma ve sakat olan Fazlı’nın yarın forma giyemeyeceğini belirten İtalyan teknik adam, "Bu durum beni kadro kurmakta zorlayacak. Ahmet’in yanında gerçek santrafor tipinde bir oyuncum yok. Ancak biz elimizdeki futbolcuları yarın en iyi biçimde kullanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!