Savunma güçleniyor

Güncelleme Tarihi:

Savunma güçleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 15:05

Süper Lig deneyimine sahip Erdem Özgenç de Ankaragüçlü oluyor. Geride kalan sezonu Bursaspor’da geçiren ve bonservisi elinde olan 33 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, orta alanda da görev yapabiliyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonda TFF Birinci Futbol Liginde mücadele edecek olan Ankaragücü, savunmasını tecrübeli bir isim ile güçlendiriyor. Şampiyon kadronun sağ beki Serkan Balcı ile yolların ayrılmasının ardından, bu bölge için arayışa geçen sarı-lacivertliler, geride kalan sezonu Bursaspor’da tamamlayan Erdem Özgenç’i kadroya katıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda kadroya takviye yapan Ankaragücü’nün anlaşmak üzere olduğu 33 yaşındaki deneyimli ismin, Bursaspor ile sözleşmesi sona erdiğinden, bonservis bedeli ödenmeden transfer edilecek. Erdem Özgenç, kariyeri boyunca; Etimesgut Şekerspor, Maltepespor, Kartalspor, Boluspor, Kardemir Karabükspor ve Bursaspor takımlarının formasını giydi. Geçen sezon, Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’da görev yapan Erdem Özgenç, 17 Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması olmak üzere, toplam 19 müsabakaya çıkıp, 1 gol attı.

Haberin Devamı

UMUT LİSTENİN İLK SIRASINDA

Sağ bek olarak görev yapan 1.77 metre boyundaki deneyimli oyuncu, ön libero bölgesinde de oynayabiliyor.
Erdem Özgenç, profesyonel kariyeri boyunca 283 karşılaşmaya çıkıp, 21 gol atarken bu maçlarda 4 kırmızı kart gördü. Erdem, yeni takımında, sarı-lacivertli ekibin Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı Alaaddin Okumuş ile forma rekabetine girecek.
Ankaragücü’nün, Medipol Başakşehir’in sol kanat oyuncusu Senegalli Cheikhou Dieng ile de her konuda anlaştığı belirtildi. Dieng’in hafta sonuna kadar Ankara’ya gelerek sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Ankaragücü’nün transferin son gününe kadar Osmanlıspor’dan Umut Nayir konusunda haber bekleyeceği ileri sürüldü. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, Ferhat Kiraz ismini de yönetime rapor verdiği iddia edildi.

TRANSFERDE RÜZGAR GİBİ ESTİ

Ankaragücü, transfer sezonunda şu ana kadar attığı hızlı adımlarıyla dikkati çekti. Sarı-lacivertli ekibin anlaşma sağladığı isimler şöyle:
Yusuf ve Arif (Altınordu), Gençer (Medipol Başakşehir), Edson Henrique (Brezilya), Mehmet Sak ve Sedat Ağçay (Evkur Yeni Malatya), Mahmut Akan (Kardemir Karabükspor), Kibong Mbamba (Torku Konyaspor), Nduka ve Erhan Yılmaz (Wil 1900), Owusu ve Alaaddin Okumuş (Gençlerbirliği), Sercan Kaya (Adana Demirspor), İlhan Parlak (Gaziantepspor), Lanre Kehinde (Elazığspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!