Savunma

Güncelleme Tarihi:

Savunma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 1997 00:00

Tayfun BAYINDIR
Haberin Devamı

Çetin Yılmaz, bu kez geçen yılki hatasını tekrarlamadı. PTT'yi devirmenin birinci kuralı Miliçeviç'i durdurmaktı. Yılmaz da takımına bunu yaptırdı. Önce Green ile Asım, daha sonra da Green ve Serdar'la Miliçeviç'e mükemmel, üstüne üstlük agresif savunma gönderen Yılmaz, Türk Telekom'un atar damarını kesmiş oldu. Takım olarak da tüm maç boyunca yine çok etkili savunma yapan Ülker, -ki bu savunmaya ister inanın, ister inanmayın Harun bile ayak uydurmuştu- hücumu da akıllı setlerle çözünce amacına ulaştı.

Bu başarıda en büyük payın Anderson'a ait olduğunu söyleyip, yiğidin hakkını da ihmal etmeyelim. Bu küçük adam, hem Orhun'un yerini doldurmuş, hem de takıma fazlasını getirmiş. Bir de ekleyelim Asım'ı. O da Ülker'in çok önemli bir silahı haline gelmiş.

Geçen yılın süperi Telekom'da ise bir garip kargaşa var. Yine kime verildiği belli olmayan bir teknik faul ve kaybedilen çok önemli bir maç. 7. dakikada zone'a dönülmesi ve ikinci yarıdaki bu teknik faul karşılaşmanın dönüm noktasıydı. Telekom'un tek ihtiyacı var. O da moral. Son sözümüz de maçın hakem ikilisine. Lütfen kendinizi ekrandan izleyin ve verdiğiniz kararlar karşısında bir de siz isyan edin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!