Satıcı çifti evleri ayırdı

İhracatçıların patronu olarak da bilinen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) eski Başkanı Oğuz Satıcı’nın eşi Ala Hanım’ın, boşanmak üzere avukatına vekalet verdiğini duydum.

Haberin Devamı

Sarsılmaz Silah Sanayii’nin sahibi olan Ala Satıcı’nın uzun zamandır yakın çevresine eşinden ayrılmak istediğini söylediği ve çiftin evlerini ayırdığı da gelen haberler arasında. Boşanmak için TİM seçimlerinin yapılmasını bekleyen çiftin iş dünyasında kulaktan kulağa yayılan bu ayrılık haberi, yakınlarını üzmüş. Bu arada Oğuz Bey, iki çocuğunu görmek için zaman zaman Ala Hanım’ın yaşadığı eve gidiyormuş.

Kanyon’da özel parti

Mango’nun sonbahar/kış koleksiyonundaki ürünler, markanın geçtiğimiz gün Kanyon’daki mağazasında verilen partisinde tanıtıldı. Mango Kurumsal İletişim Müdürü Neşe Kohen ve İspanya’dan gelen Mango yetkililerin de katıldığı davet, Kanyon ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Süzer Plaza’da eğlence var

Yaşam merkezi olarak yepyeni bir konseptle kapılarını yeniden açan Süzer Plaza’da bu gece özel bir parti verilecek. Yin-yang ve Feng Shui temalarından yola çıkılarak yeniden dekore edilen Süzer Plaza’daki partiye iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok ünlü ismin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin konuk katılacak. Katılımcılar, ünlü İngiliz müzisyen DJ Dandy and His Friends’in müzikleriyle eğlenecek. Süzer Plaza Yönetim Kurulu Üyesi olan Baran ve Serhan Süzer kardeşler, Süzer Plaza’nın giriş katında bulunan yaşam alanı, bünyesindeki dünyaca ünlü restoran ve kafelerin yanı sıra sinema, tiyatro ve sergi salonlarını bir araya getiren Süzer Sanat Merkezi’yle ziyaretçilerine sayısız olanağı bir arada sunduklarını söylüyorlar.

Borddo müdavimleri

Geçtiğimiz hafta Etiler’de kapılarını açan İspanyol meyhanesi Borddo’da, "Evlerinin Önü Boyalı Direk" türküsüne getirdikleri flamenko yorumla şöhrete kavuşan Öykü ve Berk kardeşler sahne alıyor. Duyduğuma göre Sedef Baran ve Cenan Abas Sel de haftanın iki gecesi mutlaka Borddo’ya gidip müzisyen kardeşleri dinliyormuş. Şebnem Gökgöz’ün patronluğunu üstlendiği Borddo Restaurant&Bar, İspanyol mutfağının leziz tatları ve 130 kişilik oturma kapasitesiyle kısa sürede eğlencenin yeni merkezi oldu.

Caddebostan’da caz gecesi

Ünlü caz piyanisti Kerem Görsev ile dünyanın en iyi caz vokalistlerinden Allan Harris, geçtiğimiz yıl New York’ta kaydettikleri "Back Again" adlı albümün konserleriyle beş ayrı şehirde dinleyiciyle buluşacak. Turnenin İstanbul ayağı, 3 Aralık gecesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Konsepti 1950 ve 1960’lı yılların en sevilen caz şarkıları, Brodway müzikalleri ve dönemin film müziklerinden oluşan konserde ikiliye kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman eşlik edecek.

Arkadaşının eski kocasıyla aşk yaşıyor

Sosyetenin müzmin dullarından Evin Şaşmaz, yıllar süren aşk orucunu sonunda bozdu! Evin Hanım şimdilerde Ankaralı işadamı Murat Dural ile birlikte. Dural, pek ortalarda gözükmese de aslında tanıdık bir isim. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Serra Tokar’ın ilk eşi olan Murat Bey, Evin Hanım’la yaklaşık üç aydır flört ediyor. İkiliye yakın çevreler, ikisinin de mutluluktan ayaklarının yere basmadığını konuşuyor. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden aşıkların birlikte ne zaman boy gösterecekleri ise sosyetede büyük merak konusu. Evin Şaşmaz’ın Serra Tokar’la eski arkadaş olduklarını da belirteyim.

Müzayede rekoru

Sezonun en büyük müzayedesi, 30 Kasım Pazar günü Conrad Oteli’nde yapılacak. Müzayedede 300’ü tablo 463 adet antika eser, aynı anda satışa sunulacak. Birbirinden değerli koleksiyonluk ve müzelik antikalardan toplam 5 milyon YTL gelir elde edilmesi bekleniyor. Müzayede öncesi Bali Sanat Evi’nde gerçekleştirilen tanıtım davetine katılan Güler Yiğit ve Nilgün Esinli, satın almayı istedikleri ikişer eser için pazar günü Conrad Otel’deki yerlerini alacaklarını belirttiler. Bali Sanat Evi sahibi Hakan ve Serkan Bal kardeşler ise, pazar günü gerçekleşecek müzayedede yeni rekorların kırılmasını beklediklerini söylediler.

Kişisel bakımın önemi

Kişisel bakım ürünleri üreten Unilever firması, geçtiğimiz hafta Sapanca Richmond Otel’de "Kendin İçin 5 Dakika" adlı bir panel düzenledi. Moderatörlüğünü Tuluhan Tekelioğlu’nun üstlendiği panele Unilever Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Yalım Uzun, Prof. Dr. Bengi Semerci, uzman diyetisyen Dilara Koçak ve model Demet Şener Kutluay da konuşmacı olarak katıldı. Türk kadınlarını kişisel bakım konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen panelde konuşmacılar da kişisel bakımın önemini uzmanlık alanlarına göre yorumladılar.

Fasıl zamanı

Rakı keyfini fasılla taçlandırmak isteyenler için Beyoğlu’ndaki Nazende Fasıl uygun seçim. Fasıl sevenlere leziz mezeler eşliğinde unutulmaz dakikalar yaşatan mekána gitmek için rezervasyon yaptırmanız şart.

 

Yazarın Tüm Yazıları