Sason'da İngilizce Öğretmenleri Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Sasonda İngilizce Öğretmenleri Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 17:59

- Sason’da görev yapan İngilizce öğretmenlerinin çalışmaları ve yapacakları projelerin ele alındığı toplantı düzenlendi.

Haberin Devamı

BATMAN (AA) - Sason’da görev yapan İngilizce öğretmenlerinin çalışmaları ve yapacakları projelerin ele alındığı toplantı düzenlendi.

Sason Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan toplantıda, ilçe merkezinde ve köylerde da görev yapan İngilizce öğretmenlerinin çalışmaları ve yapacakları projeler ele alındı.

Sason Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Eren, eğitim ile ilgili yapılacak bütün projelere destek vereceklerini ifade etti.

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Proje Ekibi (PEK) üyesi Kamuran Aldemir, İngilizce öğretmenlerinin sunacağı Avrupa Birliği projelerini anlattı.

K1 ve K2 projelerinin içeriği ve hazırlık aşamaları hakkında bilgi veren Aldemir, "Avrupa ülkelerinin gelişimlerinden eğitim amaçlı faydalanmak gerektiğini dile getiren Aldemir, "Erasmus kapsamında K1 ve K2 projeleri ile Avrupa ülkelerine gezi düzenlenebilir. Bu projelerin gelişim açısından önemli" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!