Şaşkın komutan

Güncelleme Tarihi:

Şaşkın komutan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Yazı başlığı kafaya taktığım Bariç içindir. Bu şaşkın monşer bindiği dalı kesercesine Fenerbahçe'nin Antep karşısında yenilgisini hazırlayan başmimardır. Sahaya sürdüğü Fenerbahçe kadro olarak ancak böylesine ahmak bir kafadan çıkar.

Okocha'yı oynatmayacaksın, Faruk'u yanında, yedek kulübesinde oturtacaksın, liderliği şampiyonluk sanacaksın... Bunlar hiç olacak şey mi? Bu düşüncenin aşığı olsa olsa hayal dünyasında olur.

Dün bir Saffet Sancaklı seyrettim ki, şaşırıp kaldım. Allah onların monşer ile aşkını pekiştirsin. Her ikisinin de yararlarından çok zararları oldu. Saffet denen futbolcu kardeşimiz, karda patinaj yapan otomobil gibiydi. Sanki İstanbul'dan Antep'e gelirken zincirlerini almayı unutmuş. Nasıl bir futbolcu olduğunu anlamak mümkün olmadı...

Fenerbahçe inanılmaz bir şekilde oyun disiplininden kopuktu. Her futbolcu kendi kafasına göre saha içinde işlev görüyor, o güzelim Fenerbahçe olgusunu da ellerinden geldiğince rezil etmeye çalışıyorlardı. Her birine, antrenörden futbolcusunun tümüne yerin dibine batsın diyorum. Eğer Fenerbahçe bu şekilde bu hale getirilecekse benden de koskocaman ‘‘yuh’’ olsun.

Antep takımı her yöne ile Fenerbahçe'den üstündü. Birbirinden güzel gollerle hani neredeyse monşer Bariç'e teşekkür mektubu yollarcasına helalinden maç kazanan oldu.

Kısacası Fenerbahçe şampiyonluğu galiba hayal ediyor. Ama hiçbir hayal gerçek değildir. İşte Fenerbahçe gerçeğini Antep'te gördük. Antep'i birkez daha kutlarken Fenerbahçe'ye de başsağlığı diliyorum.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!