Sarışın güzel valeye emanet

İşadamı Mehmet Germiyanlıgil’i önceki akşam İstanbul gecelerinde gördüm.

Ortaköy’deki Anjelique girişi, sarışın bir güzelin eşlik ettiği Germiyanlıgil, karşısında gazetecileri görünce hızlı adımlarla mekana girdi. Kız arkadaşını da mekana bırakmak otomobilini teslim ettiği valeye düştü.

Eğlenceye hazır olun

Jack Daniel’s, yaz boyunca yeni sürprizlerle cuma akşamlarını renklendirmeyi amaçlıyor. 10 Haziran’a kadar her hafta, farklı bir mekanda, DJ’ler ve performans ekipleri, “Jack Friday” gecesinde davetlileri eğlendirecek. Bu haftanın durağı DJ Murat Uncuoğlu ve Bora Uzer’le İstiklal Caddesi’ndeki The House Cafe olacak.

Piyanolu cumalar

Yeme-içme ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren İstanbul Doors Group, Rumelihisarı’nda hizmet veren Mama’da İtalyan lezzetlerini, eğlenceyle birleştiriyor. ‘Piyanolu Cumalar’ adı altında, bugünden itibaren sekiz hafta boyunca, cuma günleri düzenlenecek etkinliklerde İtalyan lezzetlerine eğlenceli şarkılar eşlik edecek.

Yaza merhaba

Geçtiğimiz ay Levent’te hizmete giren ve kısa zamanda aralarında Demet Akalın, Suat Ateşdağlı gibi birçok ünlü ismin performans sergilediği Vitrin Club, bu akşam yazlık adresinde hizmet vermeye başlayacak. İlk gecenin konuğu Murat Dalkılıç.

‘Hop’dedik Kenan

Bugün vizyona giren “Hop” adlı animasyonun galası, önceki akşam İstinye Park’taki AFM Sinemaları’nda yapıldı. Geceye, filmin yıldızı paskalya tavşanı E.B.’yi seslendiren Kenan Doğulu da katıldı. Şarkıcı, gece boyunca ağabeyi Ozan Doğulu’nun minik kızı Arya’yı kucağından indirmedi. Galaya katılanlar arasında Şebnem Dereli, Burak Kut, Fadik Sevin Atasoy, Mine Kalpakçıoğlu ve Ömer Faruk Sorak da vardı.

Sarışın güzelle gecelerde

Aşk yaşamıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Germiyanlıgil, önceki akşam sarışın bir güzelle Ortaköy’deki Anjelique’in önünde görüntülendi. Germiyanlıgil, fotoğraflarının çekildiğini fark edince arkadaşını geride bırakıp, apar topar mekâna girdi.

Onur ödülü

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Geleneksel Öğrenci Kulüpleri Festivali kapsamında düzenlenen “Yılın Enleri Ödül Töreni”, önceki gün Diş Hekimliği Fakültesi Gazanfer Zembilci Konferans Salonu’nda yapıldı. Törende Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der), Sosyal Sorumluluk Onur Ödülü’ne layık görüldü. Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan, ödülü Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Meriç’in elinden aldı.

40 ünlüden 40 zeytinyağlı yemek

Sedef İybar, Yudum Gıda için 40 ünlüden zeytinyağlı yemek tarifleri aldı ve bunları “Yudum Yudum Lezzet” adlı kitapta topladı. Kitapta tarifi bulunan ünlüler arasında Ezgi Mola, Belçim Bilgin Erdoğan, Suzan Kardeş, Derya Baykal, Ragıp Savaş, Dolunay Soysert, Altan Erkekli ve Demet Kutluay da var.

Yemekte moda konuştular

‘Dünyanın ilk moda okulu’ unvanına sahip ESMOD’un İstanbul şubesi ESMOD İstanbul ve womenist.net, önceki gün W Otel’de bir yemek daveti verdi. ESMOD İstanbul’un kurucusu Nadine Massoud Bernheim ile womenist.net’in yayın direktörü Zeynep Bilgin’in ev sahipliği yaptığı davete, cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı. Tasarımcı Ece Ege’nin ESMOD’daki deneyimlerini anlattığı yemeğin davetlileri arasında Şebnem Çapa, Bettina Machler, Berrin Yoleri, Zeynep Çarmıklı, Bilgün Dereli ve Mine Narin de vardı.

Erken doğanlar yaşasın diye

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği’nin (Er-Do-Der) ilk yardım organizasyonu, önceki gün Sunset Restoran’da yapıldı. Er-Do-Der Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan yemek davetinde Sedef Çalarkan, Türkan Şer, Deniz Türkeri ve Reyhan Uras’ın derneğe bağışladığı tasarımlar satıldı.
Yazarın Tüm Yazıları