Sarıoğlan'da 'Şeker iftarı' sofrası

Güncelleme Tarihi:

Sarıoğlanda Şeker iftarı sofrası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 11:49

Sarıoğlan'da 'Şeker iftarı' sofrası

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Şeker Fabrikası, Sarıoğlan İlçesi'nde iftar programı düzenledi.
İftara Sarıoğlan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, çiftçiler ve aileleri katıldı.
İftar programında konuşan Kaymakam İhsan Emre Aydın, Sarıoğlan ilçesinde yaklaşık 37 bin dekar pancar ekiminin ilçeye büyük bir ekonomik katkı sağladığını anlattı. Kaymakam Aydın, şöyle dedi:
"817 kayıtlı çiftçimiz ile birlikte Sarıoğlan ilçesine 35 milyon katkı sağlanmaktadır. Tabii bu katkının büyük bir gücü çiftçilerimizin üzerinden geçmektedir. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifimizde  ilçemizde çiftçimizle bir bütün olmuş şekilde bu faaliyetleri çok başarılı yerine getirmektedir."
Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ise, 7 yıldan bu yana hep birlikte büyük Kayseri Şeker ailesi olarak bir araya geldiklerini iftar sofrasında buluştuklarını anlatırken şöyle devam etti:
undan 15 gün önce Pancar Kooperatifinin Genel Kuruluna sizleri davet etmiştik. Sarıoğlan olarak en güçlü bir şekilde bu davetimize katıldınız. Bütün Kayseri Şeker çiftçisinin gücünü orada dosta, düşmana herkese gösterdiniz. Türkiye’ye örnek olacak bir genel kurul yapıldı. Bizlere bunu yaşattınız. O açıdan sizlere teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!