Sarı Selçik Dede anıldı

Güncelleme Tarihi:

Sarı Selçik Dede anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 11:34

Sarı Selçik Dede anıldı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'ne bağlı Selçik Köyü'nde 11'inci Sarı Selçik Dedeyi Anma Programı düzenlendi.

Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İlçe Başkanı Fatma Toptaş, Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Karamanav, Selçik Köyü Muhtarı Veli İncekara, bazı dernek ve vakıfların başkanları, çevre il, ilçe ve köylerden vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Selçik Köyü semah ekibi gösteri sundu. Aydın Karamanav, Barış Sencan, Ebru ve Halil İbrahim Özünlü, Onur Kocamaz ve Özlem Taner söyledikleri türkü ve deyişlerle geceye renk kattı. Etkinliğe katılan sanatçılara festival adına onurluk takdim edilmesiyle program sona erdi.

Festival Tertip Komite Başkanı Metin Özdemir, "Sarı Dede'nin manevi ikliminde bütün dünyaya barış ve kardeşlik dileklerimi iletiyorum. Bu kültür ve inancı yaşayan ve yaşatan, öğretisinden vazgeçmeyen, zalime boyun eğmeyen toplumun tüm bireylerine saygılarımı sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!