Sarayda Fransız rüzgarı

Nişantaşı ve Kanyon’dan sonra Türkiye’deki üçüncü mağazasını haziranda İstinye Park’ta açmaya hazırlanan Chanel, 2010-2011 Paris-Byzance Koleksiyonu’nu Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir defile ile tanıttı.

Karl Lagerfeld’in zengin, altın ve canlı renklerden oluşan koleksiyonu için özel olarak hazırlanan Çırağan Sarayı’nın bahçesi otantik dekorasyonu ile Osmanlı saraylarını andırdı. Mankenlerin yerlere serilen Türk halılarının üstünde yürüdüğü defileyi izlemeye gelen konuklar ise minderler ve şiltelerde oturdu.

Onlar da geldi

Defileyi izlemeye gelenler arasında “Örümcek Adam” serisiyle tanınan ve 64. Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü alan Kirsten Dunst’ın yanı sıra ünlü Fransız oyuncu Cecile Cassel ve Elodie Bouchez de vardı.

Chanel kıyafetler

Aralarında Siren Ertan Çarmıklı, Feryal Gülman, Eda Taşpınar gibi isimler de Chanel marka elbiseleriyle davetteydi.

En pahalı Atatürk tablosu

Hakan-Serkan Bali’nin sahibi olduğu Maçka’daki Bali Art Galeri, yarın Ferruh Başağa, Burhan Doğançay ve Mübin Orhon’un da aralarında olduğu modern Türk resminin ustalarının eserlerinin satışa çıkacağı ilk bahar müzayedesi düzenliyor. The Ritz Carlton Hotel’de yapılacak müzayedede Ferruh Başağa’nın Atatürk tablosu da 875 bin liradan açık artırmaya çıkacak.

Terasta eğlence

İstanbul gecelerinin popüler adreslerinden Tepebaşı’ndaki NuTeras, bu akşam ‘Make Yourself Heard!’partisiyle İngilizlerin efsane DJ’i Gilles Peterson’ı ağırlıyor. Gilles’e, DJ Yakuza da aşlik edecek.
Yazarın Tüm Yazıları