Şantiye öncesi stres attılar

Güncelleme Tarihi:

Şantiye öncesi stres attılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2013 00:00

İNTES Genç Yöneticiler Grubu, sektör temsilcilerini inşaat sezonu öncesinde Atlı Spor Kulübü’nde buluşturduk. Etkinlikte stres atan inşaatçılar, doğayla iç içe bir ortamda keyifli bir etkinliğe imza attı.

Haberin Devamı

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) bünyesinde faaliyet gösteren İNTES Genç Yöneticiler Grubu (İGY), inşaat sezonu öncesinde düzenlediği ‘Şantiyeye Dönüyoruz’ etkinliğinde sektör temsilcilerini iş stresinden uzak bir ortamda buluşturdu. İGY Başkanı Asude Öztürk Camadan’ın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe, yaklaşık 100 davetli katıldı. İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu, ‘Şantiyelere Dönüyoruz’ etkinliği ile şantiyelere gitmeden önce enerji topladıklarını vurgulayarak, “Yaz sezonu inşaat sektörünün en canlı, en hareketli dönemi. Bizi uzun ve yorucu bir dönem bekliyor. Genç yöneticilerimiz doğa ile iç içe bir ortamda bizleri bir araya getirerek keyifli bir etkinliğe imza attı. Hepsini kutluyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

YORUCU BİR SEZON BEKLİYOR

Haberin Devamı

Camadan da inşaat sektörünün bu sezon zorlu ve yorucu olacağını kaydetti. Yılın ilk çeyreğinde inşaat sektörünün beklentilerin çok üzerinde yüzde 5,9 büyüdüğünü hatırlatan Camadan, “Geçen yılı yüzde 1’in altında büyüme ile kapatan sektörümüz bu yılın ilk üç ayında nefes aldı. İlk çeyrekte inşaat sektöründeki büyüme beklentilerin üzerinde. İlk çeyreğin şantiyelerin kapalı olduğu bir dönem olduğu dikkate alınırsa, bu sonuçlar 2013 yılının geçen yıla oranla daha iyi geçeceğinin sinyalini veriyor. Dolayısıyla zor ve yorucu bir inşaat dönemi bizi bekliyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!