Sandal sürpriz aşkıyla tatilde

Mustafa Sandal üç aydır Iraz Gökçeören’le birlikte. Adını ilk olarak Doğukan Manço ile duyuran, genç Manço ile üç yıl süren bir aşk yaşayan Gökçeören’in belli ki bu ilişkisi bitmiş.

Şimdi Sandal ve yeni sevgilisi yeni bir aşkın heyecanını yaşıyorlar ama bu birlikteliği kimselere duyurmamak için de ellerinden geleni yapıyorlar. Iraz Gökçeören’i bir süredir Bodrum’daki teknesinde ağırlayan Sandal, kalabalık içinde genç kıza mesafeli davranmaya dikkat ediyor. Hatta Gökçeören ortak bir arkadaşlarıyla öylesine samimi ki, ilk bakışta sanki genç kız Sandal’la değil de arkadaşıyla birlikteymiş gibi görünüyor. Ama bu sadece bir şaşırtmaca...

Mutlu son

Zeynep Tuğsuz bir yıldır büyük aşk yaşadığı Ziya Başarlar ile evlendi. Bodrum-Ortakent’teki Tantra Restaurant’ta gerçekleşen düğün töreninde Başarlar’ın şahidi Gökhan Yüzbaşıoğlu, Tuğsuz’un şahidi ise The Marmara Otel’in sahibi Ardıç Gürsel’di... Yeni evli çiftin bu özel gecesinde Hollandalı şarkıcı Giovanna da mini bir konser verdi.

İstanbul’u özlemiş

Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’da kısa dönem top koşturan Portekizli futbolcu Xavier, birkaç gün önce İstanbul’a geldi. Saçlarını sarıya boyatıp rasta modeli yaptıran Xavier, çok özlediğini söylediği Reina’da yemek yiyip eğlendi. Boğaz’ı unutamayacağını ısrarla belirten futbolcunun keyfine diyecek yoktu.

Yeni bir adres

Nişantaşı Rumeli Caddesi’ndeki eski Vakkorama binasının yerine yeni bir alışveriş merkezi açıldı. Arcade adıyla açılan merkezde dünyaca ünlü markaların kadın ve erkek koleksiyonlarını bulabiliyorsunuz. 6 kat üzerine kurulu mağazanın dekorasyonu da son derece ferah... Açılış gününde Yasemin Kozanoğlu’nun da mankenlik yaptığı bir defile düzenlenen merkez, kısa sürede alışveriş tutkunlarının favori adreslerinden olmaya aday...

Romantik kandırmaca

Kenan Doğulu’nun geçtiğimiz yıllarda dillere yer eden ‘Kandırdım nazlı yari sonunda çılgın sözlerle’ şarkısının romantik bir öyküsü olduğunu öğrendim. Önder Öztarhan, eşi Nazlı Keçili’yi evliliğe ikna edebilmek için yakın arkadaşı Doğulu’dan yardım istemiş ve ondan anlamlı bir şarkı yazmasını rica etmiş. Doğulu, sonunda işte bu şarkıyı kaleme almış. Şarkıyı ilk olarak, geçtiğimiz yıllarda sahneye çıktığı Baltalimanı’ndaki Şaziye Bar’da, Öztarhan ile Keçili’nin kendisini izlemeye geldiği akşam seslendirmiş. Öztarhan amacına ulaşmış ve eser onları nikah masasına taşımış.

Nice yıllara

Nadir Yelkenci 57. doğum gününü geçtiğimiz haftasonu Kuruçeşme Mio Bar’da kutladı. Eşi Ayda Yelkenci, kızı Melis Yelkenci, dostları Merih-Sara Ergürbüz, Yaşar İlksavaş, Yavuz Arlısu ve Feza Fırat bu özel gününde Nadir Yelkenci’yi yanlız bırakmadılar ve keyifli bir gece geçirdiler. Yelkenci, kızının annesi Sibel Serin’in kendisini telefonla arayıp kutlamasına da çok sevindiğini söyledi.

Abidin Park Orman’da

İlk Popstar yarışmasının galibi Abidin, albümüyle çok iyi bir çıkış yaptı. Şarkıları kısa sürede dillere yer eden Abidin, 6 Ağustos gecesi Park Orman’da konser verecek. Saat 21.00’de sahneye çıkacak olan şarkıcının konserini izlemek isteyenler, biletleri Biletix’ten temin edebiliyorlar. Bu arada Biletix’ten gelen bilgilere göre 7 milyon 500 bin liradan satılan konser biletlerine talep de hayli yoğun...

Tantra’da işler yolunda

Bodrum Ortakent’teki Tantra’nın içinde küçük bir bar açan Murat Murathanoğlu, işlerin gidişatından memnun... Puro ve kaliteli içkinin her çeşidinin bulunabildiği mekana bir de teleskop koyduran Murathanoğlu, yaz gecelerinde müşterilerine gökyüzünü izletiyor. Barın müdavimleri arasında Neslihan Yargıcı, Seyyal Taner ve Tantra’nın ortağı Mehmet Buyurman dahil birçok ünlü sima da yer alıyor.

Tenis oynarken oldu

İstanbul eski Valisi Erol Çakır, geçen hafta Bodrum Antik Tiyatro’daki Sezen Aksu konserini izlemeye gitti. Eşi Mübeccel Hanım İstanbul’da olduğu için konsere arkadaşlarıyla gelmişti. Bu arada gözümüz elindeki koltuk değneklerine ilişti, sormadan edemedik. Meğer tenis oynarken bacağındaki lifleri zedelemiş ve bir süre koltuk değnekleriyle dolaşmak zorundaymış Erol Bey...

Diyete devam

Esra Çavuşoğlu’na geçtiğimiz gece Etiler’deki bir büfede rastladım. Bir kulüpten çıkmış, karnı acıktığı için bu molayı vermiş sanmıştım, oysa sadece içi yanmış! Büfeye girmesiyle çıkması bir olan Esra Hanım’ın elinde diyet içecek vardı. Gerçi son zamanlarda epey kilo verdi, forma girdi Çavuşoğlu. Ama anladığım kadarıyla yine de bu formunu korumak için yiyip içtiğine dikkat ediyor.

Sevgisini kanıtladı

Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan, arkadaşı Elif’le Bodrum’da tatile devam ediyor. Gökhan’ın annesi Sevim Emre, oğlu ile Elif’in okul arkadaşı olduğunu, Bodrum’da karşılaştıklarını ve aralarında özel bir şey olmadığını söylüyordu geçtiğimiz hafta. Ancak birbirlerinden neredeyse hiç ayrılmaz olan iki gencin samimiyeti akılları karıştırmaya devam ediyor. Bu arada Gökhan Gencebay’ın sağ omuzundaki dövme de dikkatlerden kaçmıyor. İngilizce ‘baba’ anlamına gelen ‘dad’ yazılı bu dövme, genç Gencebay’ın babasına bağlılığını açıkça gözler önüne seriyor.

Gürültüden kaçtılar

Çok özel davetler dışında geceleri pek görünmeyen Erdoğan-Tülin Demirören çifti de sonunda Reina’yı ziyaret etti. Arkadaşları Mustafa Özkan’la buluşup yemek yiyen çift, müziğin volümünün de ritminin de yükselmeye başladığı saatlerde ise mekandan ayrılarak evlerinin yolunu tuttu.

Ortaklık mı var

Mehmet Tuna geçtiğimiz hafta Bodrum’a gitti. Göltürkbükü’ndeki Tampa’nın ortağı olan eski dostu Celal Çapa’yı ziyaret etmekte de zaman kaybetmedi. İkili buluştuktan birkaç dakika sonra Celal Bey adamlarını arayıp ‘Memo’yla geliyoruz, en iyi yeri bize ayırın’ diye talimat verdi. İki arkadaşın önümüzdeki kış ayları için bir ortaklık düşünüyor olabilecekleri konuşuluyor.
Yazarın Tüm Yazıları