Samsun'un hedefi tur

Güncelleme Tarihi:

Samsunun hedefi tur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

İnter Toto Turnuvası'nda yarın Werder Bremen ile oynayacağı maç için dün Almanya'ya giden kırmızı beyazlılar turu deplasmanda garantilemeyi istiyor.

Futbolcular hazır

Inter Toto'dan UEFA Kupası'na katılma yolunda önemli mesafeler kateden Samsun, yarın oynayacağı W.Bremen maçına hazır. Dün Almanya'ya giden futbolcular kendilerine güvendiklerini ve iyi bir sonuçla döneceklerini iddia ederken, Mehmet Ali Çınar da golü düşünerek oynayacaklarını söyledi.

Çınar avantaj peşinde

Çınar, Alman takımının güçlü bir ekip olduğunu, kadrosunda bir çok yıldızı barındırdığını belirterek, ‘‘Kadrosunda Bode, Herzog, Flo, Wolter ve Oliver Reck gibi yıldızları barındıran rakibimiz karşısında ilk maçta alacağımız gollü beraberlik veya tek farklı mağlubiyet bizim için avantaj sayılabilir’’ dedi.

Forvet formunda

Samsun'un forvetini oluşturan futbolcuların formda oluşu teknik heyeti sevindiriyor. Cenk, Serkan ve Uğur'un bugüne kadar oynanan maçlarda ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirten Çınar, ‘‘Werder Bremen karşısında da en büyük silahımız forvetimiz olacaktır’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!