Samsunspor'da hedef: Play off

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda hedef: Play off
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 12:53

Samsunspor'da hedef: Play off

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/ SAMSUN, (DHA)- PTT 1’inci lig takımlarından Samsunspor’da hedef, ligin sonunda play off potasına girerek Süper Lige çıkmak.
Samsunspor, Pazar günü saat 16.00'da Trabzon Avni Aker Stadı'nda dostluk maçında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde ara vermeden devam etti. 
Ligdeki son 8 maçı iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı kalecisi Furkan Köse, "Önümüzde Trabzonspor maçı var. O maçın ardından lige dönerek Vartaş Elazığspor ile karşılaşacağız. Zor maçlar. İnşallah bizim için iyi geçer. Ligde son 8 maçımız kaldı. Bu maçları iyi değerlendirip, play off potasında kalmak istiyoruz" dedi.
Ligde oynayacakları Vartaş Elazığspor maçını kritik bir karşılaşma olarak değerlendiren Samsunspor’un genç oyuncularından Hasan Kılıç, "Trabzonspor’la dostluk maçı yapacağız. Bu maçı iyi değerlendirip eksikliklerimizi gidermek istiyoruz. Bu maçın ardından ligde Elazığspor’la karşılaşacağız. Bu bizim için ölüm maçı olacak. Bu maçtan galip gelip play off potasında kalarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Vartaş Elazığspor maçına iyi hazırlanıp diğer maçlara bakmayı düşündüklerini söyleyen tecrübeli futbolcu Murat Gürbüzerol, "Bu hafta milli maç arası. Bizde bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Çok tempolu antrenmanlarla iyi çalışıyoruz.
Pazar günü Trabzon’da Trabzonspor’la karşılaşacağız. Bu haftayı böyle geçirip ligdeki Elazığspor karşılaşmasına iyi şekilde hazırlanıp önümüzdeki maçlara bakmayı düşünüyoruz" diye konuştu.
Ayrıca Samsunspor bugün gerçekleştirdiği tek antrenman sonrasında yarın karayoluyla öğle saatlerinde Trabzon'a hareket ederek maç saatini bekleyecek.

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!