Samsunspor yıkıldı: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor yıkıldı: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1997 00:00

Haberin Devamı

İnter Toto'daki temsilcimiz, grubundaki son maçında Hamburg karşısında tutunamayınca elenerek UEFA şansını kaybetti. Cenk maçın başında penaltı kaçırdı.

STAT: Volksparkstadium

HAKEMLER: Fernand Meese (**), Fernand Weytens (**), Lode Muyldermans (**) (Belçika Federasyonu)

HAMBURGER SV: İlic (**)- Hansen (**), Wojtala (***), Kmetsch (***)- Cardoso (***), Salihmidzic (**) (Dk.58 Zafirov **), Böger (**), Schopp (**), Spörl (***)- Jepsen (**) (Dk.22 Soner Uysal **), Weetendorf (**)

SAMSUNSPOR: Boukar Alioum (**)- İmdat (**), Vural (***), Ercan (***), Sinan (**), Cenk (***), Ngonge (**), İsmet (**), Ali (**), Cihan (**) (Dk.26 Faruk **), Timofte (**) GOLLER: Dk.15 Cenk, Dk.40 Weetendorf, Dk.68 ve 88 Spörl

Samsunspor 6. Grup'ta lider olarak çıktığı son maçta Almanya temsilcisi Hamburg'a deplasmanda 3-1 yenilerek yarı finali rakibine kaptırdı. Maça hızlı başlayan ve 10. dakikada Cenk'in ayağından bir de penaltı kaçıran temsilcimiz ardından 15. dakikada yine bu futbolcunun golüyle öne geçti. Ancak 40. dakikada Weetendorf skora eşitliği getirdi ve devre 1-1 sona erdi. Samsun 2.yarıda 68 ve 88. dakikalarda Spörl'ün gollerine engel olamayınca 3-1'lik yenilgiyle 2. sıraya düşüp, tur şansını kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!