Samsun’da ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’

Güncelleme Tarihi:

Samsun’da ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2018 19:26

Samsun’da ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’da düzenlenen ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’nde Marka Stratejisi ve İşadamı Özel Oytun Türkoğlu, katılımcılara ‘İş dünyasından tüyolar ve kendini markalaştır’ konulu seminer düzenledi.

Atakum ilçesindeki bir otelde düzenlenen seminere TRT Haber Spikeri Tijen Karaş, ‘Diksiyon, Beden Dili, Artikülasyon ve Fonetik’, Marka Stratejisti ve İş adamı Özel Oytun Türkoğlu, ‘İş Dünyasında Tüyolar ve Kendini Markalaştır’, Diyetisyen Yrd.Doç.Dr. Tuba Günebak, ‘Sağlıklı ve Doğru Beslenme ile Başarı’ ve Psikolog, Eğitmen Derya Yalçınkaya ise ‘Stres ve Duygu Yönetimi’ konularında katılımcılara bilgiler verdi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Etkin Kampüs Kurucusu Güney Sevindik, “Amacımız kişisel bilgi eksiklerini gidermek, yeni bilgiler öğrenmek, sıra dışı motivasyon oluşturmak. Toplam 4 oturum ile sonlanacak bu kariyer zirvesi sonunda 4 sertifika vereceğiz” dedi.

Katılımcılara ‘İş Dünyasında Tüyolar ve Kendini Markalaştır’ konularında seminer veren Marka Stratejisti ve İş adamı Özel Oytun Türkoğlu, Dünya’da en iyi reklam çalışmasının Türkiye’de yapıldığını, yapılan bir işte sonuç odaklı çalışılması gerektiğini ve herkesin mutlaka cebinde kendine ait bir kartvizitinin olması gerektiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!