Samsun'da hedef galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Samsunda hedef galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2013 13:27

Samsunspor, yarın evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı ve kendi tesislerinde kampa girdi.

Haberin Devamı

Son 3 haftada galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-Beyazlılarda tek hedef, kritik karşılaşmadan zaferle ayrılmak. PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 7'nci hafta maçında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk ediyor. Ligde oynadığı son 3 karşılaşmada 1 yenilgi, 2 de beraberlik alan Kırmızı-Beyazlılar, zorlu mücadeleden galip ayrılarak kötü gidişe de "dur" demek istiyor. Bu önemli karşılaşmada Ekigho, Adiloviç ve Ahmet Burak Solaker gibi önemli isimler sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak.

Sakatlıkların asla bahane olmayacağını belirten Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Önemli eksiklerimizin olduğu doğru. Ama onların yerine görev alan futbolcularımız bu boşluğu doldurabilecek kalitede. Tek hedefimiz taraftarlarımızın önünde oynayacağımız bu maçtan zaferle ayrılmak ve üst üste yaşadığımız puan kayıplarını telafi etmek. Gülen taraf olacağımıza inanıyorum" dedi. Kırmızı-Beyazlıların Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya kalede Soner, savunmada Murat, Şaban, Cemil, Fatih, orta alanda Musa Aydın, Adnan, Umar, Musa Sinan, Erdem ve forvette de Haluk 11'i ile çıkması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!