Samsun’da Uluslararası Üniversite Tanıtım Günleri

Güncelleme Tarihi:

Samsun’da Uluslararası Üniversite Tanıtım Günleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 12:34

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE SAMSUN ROTARY KULÜBÜ TARAFINDAN BU YIL 13. DÜZENLENEN “ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ” FUARINA ÜNİVERSİTELERİN VE ÖĞRENCİLERİN İLGİLİ YOĞUN OLDU. FUARDA EN ÇOK İLGİYİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ’NE (OMÜ) AİT STANT GÖRDÜ.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsun Rotary Kulübü tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen “Uluslararası Üniversite Tanıtım Günleri” Fuarı açıldı. Fuarda en çok ilgiyi Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) standı gördü.
Atatürk Kültür Merkezi’nde 13.’sü düzenlenen Uluslararası Üniversite Tanıtım Günleri’ne Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Samsun Rotary Kulübü Başkanı Akın Kıyıcı, kulüp üyeleri ve öğrenciler katıldı. Akın Kıyıcı ve Faruk Necmi Kurt’un konuşmasın ardından açılış yapıldı ve stantlar gezildi.
Stantlarda öğrencilere üniversiteleri tanıtan broşürler ve promosyon ürünleri hediye edilirken, stant görevlileri bağlı oldukları üniversiteler hakkında öğrencilerin sorularını cevapladı. Ağırlıklı olarak öğrencilerin ziyaret ettiği fuarda en çok ilgiyi çeken stant OMÜ’ye ait stant oldu.
24 üniversiteye ev sahipliği yapan fuar 2 gün açık kalacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!