Samsun’da bahar

Güncelleme Tarihi:

Samsun’da bahar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğuna rağmen Ankaragücü deplasmanından üç puanla dönen Samsunspor, taraftarlarının yüreğine su serperken, Asbaşkan Tarık Kaptan, ‘‘Futbolcularımızı kutluyoruz’’ dedi.

3 PUAN SEVİNCİ

Yönetimin aldığı kararlar nedeniyle hafta başından beri dikkatleri üzerine çeken Samsunspor'da, Ankaragücü galibiyeti herkesi rahatlattı. Asbaşkan Tarık Kaptan, ‘‘Kritik günlerin ardından gelen deplasman galibiyeti hepimizi mutlu etti. Futbolcularımızı kutluyoruz’’ şeklinde konuştu.

PFDK'YA TEPKİ

Galatasaray ile oynanan lig maçı sonrası maçın hakemi Metin Tokat hakkında konuşan Ercan ve Vural'a bir maç ceza verilmesi teknik kadroda herkesi şok etti. Yönetim, Ankaragücü maçının başlamasına saatler kala PFDK tarafından Samsunspor Yönetimi'ne bildirilen karara bir anlam veremediklerini belirttiler.

AYRICALIK VAR

Yöneticiler, ‘‘Eksik geldiğimiz Ankara deplasmanında bir de Vural ve Ercan şokunu yaşadık. Üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen Ankaragücü maçına saatler kala verilen kararı protesto ediyoruz. Diğer kulüplere gösterilen ayrıcalıklar bize gösterilmiyor’’ yakınmasında bulundular.

4 KART CEZALISI

Ankaragücü karşılaşmasında sarı kart gören Tümer, Celil ve Levent ile birlikte kırmızı kart gören İsmet, önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maçında yer alamayacaklar. Samsunspor'un yeni antrenörü Yücel Uyar, ‘‘Yeni takımımla eski takımıma karşı kazandık’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!