Şampiyonluk seneye

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk seneye
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, 3-4 kaliteli oyuncu takviyesi ve seyirci desteği ile zirvenin en güçlü adayı olacaklarını söyledi

LİSTEM YÖNETİMDE

İstanbulspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, gelecek sene için ligde ilk üçü, UEFA Kupası'nda da yarı finali hedeflediklerini söyledi. ‘‘Bu kadro ile hedeflerimize ulaşmamız zor. Bu nedenle takviye istiyorum. Özellikle 3-4 tane alınması gereken isimi yönetime verdim’’ diyen Susiç'in görüşleri şöyle:

SEYİRCİ ÖNEMLİ

‘‘Sezona başladığımızda, hatta zirve yarışında iddialı olduğumuz dönemde bile (Bizim için ilk 5'e girmek başarıdır) demiştim. Çünkü gerçekçi bir insanım ve elimdeki kadroyu biliyorum. Üstelik seyircisiz oynama gibi bir dezavantajımız var. Ancak seneye birçok şey değişebilir.

İLK ÜÇ DE BAŞARI

Orta sahaya ve forvete alınacak etkili isimler, asları zorlayacak kaliteli bir yedek kadro bize başarıyı getirir. Seneye hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Ancak dört büyük arasına girip ilk üç içinde yer almak bile başarıdır. Seyirci desteğini sağlayabilirsek neden şampiyonluk da olmasın?

AVRUPA HEDEFİMİZ

Avrupa'da da hedefimiz büyük. İlk kez katılacağımız UEFA Kupası'nda yarı finale çıkmak istiyoruz. Belki çok iddialı gibi gelebilir ama imkansız değil. Çünkü Avrupa maçlarında ligde olmayan seyirci desteği olacak. Ayrıca Avrupa futbolunu yakından tanıyorum ve Avrupa'da çok umutluyum.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!