Şampiyonluk için Zürih'te

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk için Zürihte
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2013 11:46

Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından (FIVB) İsviçre'nin Başkenti Zurich'de düzenlenecek olan Dünya Külüplerarası Voleybol Şampiyonası'na CEV Şampiyonlar Ligi'nin son sahibi Vakıfbank'ın yanı sıra evsahibi İsviçre'den Volero Zürih, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Asya şampiyonu takımı Guangdong Evergrande, Kenya'dan Afrika Kıtası birincisi Kenya Prisons,Brezilya'nın Güney Amerika şampiyonu Unilever Volei takımları da katılacak.

Haberin Devamı

Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından (FIVB) İsviçre'nin Başkenti Zurich'de düzenlenecek olan Dünya Külüplerarası Voleybol Şampiyonası'na CEV Şampiyonlar Ligi'nin son sahibi Vakıfbank'ın yanı sıra evsahibi İsviçre'den Volero Zürih, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Asya şampiyonu takımı Guangdong Evergrande, Kenya'dan Afrika Kıtası birincisi Kenya Prisons, Brezilya'nın Güney Amerika şampiyonu Unilever Volei takımları da katılacak.

Şampiyonada ayrıca Kuzey-Orta ve Karayip Voleybol Birliği'nin temsilcisi olarak ABD'den Iowa Ice ekibi mücadele edecek. Turnuvada ilk maç bügün Amerikan Takımın Iowa Ice ile Brezilyalı Takım Unilever Volei arasında oynanacak. Vakıfbank, ilk maçını 10 Ekim Perşembe günü Iowa Ice ile yapacak. Son organizasyonda Avrupa şampiyonu olarak mücadele edecek Vakıfbank, 2011'deki organizasyonda finalde kaybederek gümüş madalya kazanmıştı.
Gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, 12 Ekim Cumartesi günü yarı finalde mücadele etme hakkı elde edecek. Rakiplerini mağlup edecek takımlar ise 13 Ekim Pazar günü finalde altın madalya mücadelesi verecek. Final karşılaşması öncesi yarı finalde yenilen ekipler, bronz madalya maçında karşı karşıya gelecek.

Turnuvada maçların programı şöyle;

A GRUBU MAÇLARI
9 Ekim

21.30 Guangdong Evergrande-Kenya Prisons

Haberin Devamı

10 Ekim
21.30 Volero Zürih-Guangdong Evergrande

11 Ekim
18.30 Volero Zürih-Kenya Prisons

B GRUBU MAÇLARI
9 Ekim
18.30 Unilever Volei-Iowa Ice

10 Ekim
18.30 Vakıfbank-Iowa Ice

11 Ekim
21.30 Unilever Volei-Vakıfbank

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!